Sådan føjer du knapper eller widgets til et eksisterende website

Hvis du allerede har et website eller en blog, som du er glad for, og du kun ønsker at sælge nogle få produkter, kan det være en bedre løsning at integrere iZettle E-commerce-produkterne på din aktuelle side.

Du kan nemt og hurtigt føje en knap, widget eller en hel onlinebutik til dit website. Det eneste du skal gøre, er at føje en lille smule kode til din side, hvorefter dine kunder vil kunne købe uden at skulle forlade sitet. Nogle af disse trin kan variere afhængig af din platform.

Hvis du i stedet vil oprette en ny webshop, kan du tjekke vores demo-temaer ud, for at se hvordan din butik kunne se ud.

Hvis du har tænkt dig at sælge på en af følgende platforme og integrere et iZettle-modul, skal du følge disse links:

Kom godt i gang

Så længe dit site eller din blog indeholder en tekst-, HTML- eller kildefane, vil du kunne tilføje en af vores knapper/widgets direkte ved blot at kopiere en smule af koden. Hvis det website, du arbejder på, ikke vises ovenfor, skal du gøre følgende:

1. Gå til fanen Knapper og widgets fra hovedmenuen i din oversigt. Herefter får du vist editoren til knapper og widgets.
  2. Brug alternativerne til venstre til at vælge, hvordan din knap eller widget skal se ud. Du kan tilpasse farver, adfærd, størrelse og mere med denne editor.
  3. Vælg, hvordan din knap/widget skal opføre sig, og om du vil benytte indkøbskurv-funktionen.
  4. Når du er tilfreds med udseendet på din knap eller widget, kopierer du koden til højre.
  5. Indsæt den kopierede kode på dit website (indsæt i tekst-, HTML- eller kildefanen). Bemærk: Denne proces ser en smule forskellig ud fra site til site.
  6. Så er du færdig! En flot og praktisk knap eller widget er klar til dine kunder.