Sådan tilføjer du vilkår og betingelser ved betalingsprocessen

Hold ryggen fri og beskyt din virksomhed og dit website ved at tilføje en side med vilkår og betingelser. Den præcise formulering for din side afhænger af din individuelle virksomhed.

Med iZettle e-commerce kan du konfigurere siden med betingelser og vilkår i din butik og derefter linke den til betalingsprocessen. Du kan føje et afkrydsningsfelt med ordlyden ‘Jeg accepterer vilkår og betingelser’ til din betalingsside, som kunder skal markere, før de kan afslutte processen.

Kom godt i gang

1. Gå ind på din oversigt i iZettle, gå til Indstillinger > Betaling, og klik derefter på fanen Indstillinger
  2. Aktivér Vilkår og betingelser
  3. Tilpas teksten, og klik på ‘Gem’

Hvordan accepterer mine kunder Vilkår og betingelser?

Du kan vælge, at kunder kan acceptere dine vilkår og betingelser via to måder:

• Afkrydsningsfelt: Kunder skal markere afkrydsningsfeltet ‘Vilkår og betingelser’, før ordren kan behandles.
  • Gennemførelse af køb: Med sin gennemførelse af købet accepterer kunden dine vilkår og betingelser.

Hvordan kan jeg tilpasse mine vilkår og betingelser?

Indholdet i dine vilkår og betingelser kan tilpasses, men standard er "Jeg accepterer [navnet på din butik]s vilkår og betingelser. Teksten kan også formateres med fed skrift og links til sider.

Hvis du vil tilføje et link, skal du blot vælge ikonet for linket og derefter indtaste oplysninger for linket. Når linket er indsat, kan kunden klikke på det og få vist dine vilkår og betingelser, før han eller hun afslutter køber.