Konfiguration af pixelsporing for Facebook

Hvis du gerne vil vide, hvilke af dine reklamer på Facebook, som medfører de bedste konverteringer i din onlinebutik hos iZettle, kan vores konverteringssporing hjælpe dig.

Sådan opretter du din Facebook-pixel:

1. Gå til din fane med Facebook Pixel i Ads Manager
  2. Klik på Opret en pixel
  3. Indtast et navn for din pixel. Der er kun en pixel pr. reklamekonto, så vælg et navn, der repræsenterer din virksomhed
  4. Sørg for at markere feltet, hvor du accepterer betingelser
  5. Klik på Opret

Bemærk: Husk på, at du kun kan oprette en Facebook-pixel pr. reklamekonto. Hvis du allerede har en, får du ikke vist knappen Opret pixel .

Du skal bruge ID'et for den pixel, du netop har oprettet, til at indtaste i dine indstillinger i iZettle. Når du har kopieret Facebook-pixel-ID'et, går du til din oversigt i iZettle E-commerce dog klikker på Indstillinger > Analyser og annoncer. Du føjer din pixel til din butik ved at rulle ned i afsnittet med Facebook-reklamer:

Indtast dit Facebook Pixel-ID, og tryk på knappen 'Gem', så er den klaret.