Translating your theme with the Language Editor

Oversættelse af tema med Sprogeditor

Sprogeditoren kan bruges til at oversætte tekst i din onlinebutik fra engelsk til et sprog, du vælger. Der kan være tale om tekst til alt fra produkt-labels til fejlmeddelelser. Mange tekststykker vises på flere sider af dit site (fx menuer). Når de opdateres i sprogeditoren, implementeres ændringerne alle de steder, hvor et bestemt stykke tekst vises på dit site.

Sprogeditoren er ikke eksklusivt beregnet til oversættelse – du kan også bruge den til at tilpasse tekst (uanset sprog), hvor den vises, fx kan "salg" ændres til "rabat."

Kom godt i gang

1. Gå til din E-commerce-oversigt, og klik på Din onlinebutik > Installerede temaer
  2. Sørg for, at det tema, du benytter, er opdateret. Hvis der findes en opdatering, skal du klikke på 'Opdater' , før du går videre til næste trin.
  3. Klik på rullelistepilen for dit aktive tema, og vælg 'Rediger sprog'

Tilpas dine oversættelser

I Sprogeditoren kan du nu foretage ændringer til labels og tekst, der bruges i din onlinebutik. Bemærk, at eventuelle ændringer gælder specifikt for det tema, du bruger.

Du kan ændre dit aktive sprog her eller tilføje et nyt ved at klikke på 'Tilføj sprog', men du kan kun have et aktivt sprog i din butik ad gangen.

Alle temaer leveres med fire indlæste og oversatte sprog:

• Engelsk
  • Engelsk (Storbritannien)
  • Svensk
  • Dansk

Du er dog ikke begrænset til ovennævnte oversættelser, da du kan vælge ethvert aktivt sprog fra listen ved at klikke på 'Tilføj sprog.' Når du har tilføjet et sprog, kan du gå i gang med at oversætte teksten. Vi sørger for, at du får en standardoversættelse på engelsk lige neden for hvert felt.

Hvis du vil se dine ændringer, klikker du på 'Gem' og går ind i din onlinebutik.

Det aktive sprog, du angiver i sprogeditoren, vil også påvirke den måde valuta vises for dine kunder.

Bemærk, at nogle af disse labels bruges i Butiksbyggeren og ikke vil kunne ses af dine kunder. Du vil heller ikke kunne foretage ændringer til brand-specifikke labels som ‘Tweet’ for Twitter eller ‘Pin’ for Pinterest.