Opsætning af Google Analytics

Google Analytics er et effektivt analyseværktøj, der giver indsigter, som kan bruges til at finde nye kunder og øge konverteringsrater for indtjening. Du kan bruge Google Analytics til at komme i gang med at måle antal besøgende til din onlinebutik hos iZettle, antal produktvisninger eller til at se, hvor dine besøgende kommer fra.

Kom godt i gang

For at komme i gang med at bruge Google Analytics med iZettle skal du blot aktivere E-commerce i Google Analytics og tilføje dit Google Analytics ID i dine indstillinger i iZettle E-commerce. Følg de trinvise instruktioner nedenfor for at se, hvordan det fungerer.

Sådan tilføjer du Google Analytics til din webshop i iZettle

1. Opret en ny profil i Google Analytics ved hjælp af URL'en til din onlinebutik. Google Analytics spørger efter URL'en, når du opretter en ny profil.
    1. Du kan finde URL'en for din onlinebutik ved at gå til din oversigt i iZettle E-commerce og klikke på Din onlinebutik > Indstillinger > Domæne.
  2. Kopiér dit Sporings-ID for din profil, du netop har oprettet i Google Analytics. Koden kan findes på fanen ‘Sporings-info’ i Google Analytics og bør starte med “UA…”.
  3. Gå nu til din oversigt i iZettle E-commerce, og klik på Indstillinger > Analyser og annoncer, indsæt sporingskoden i feltet Google Analytics, og klik på Gem.

Nu kan du bruge Google Analytics til din rapportering (der går 24 timer, før Google begynder at indsamle data)

Aktivér rapporter for e-handel i Google Analytics

For at komme i gang med at bruge rapporter for e-handel, skal du først aktivere funktionen i Google Analytics.

1. Klik på Admin fra menuen i din konto i Google Analytics
  2. Vælg Konto, Egenskab og Vis
  3. Klik på ’
  4. i Indstillinger for e-handel klikker du på skifteren, så den siger ‘TIL’ under Aktivér e-handel
  5. Klik på ‘Gem’

Sporing af produkter, der er solgt via iZettle E-commerce

Når du sælger et produkt fra din onlinebutik, sendes følgendes information videre til din konto i Google Analytics:

• Ordre-ID
  • Samlet pris
  • Valuta
  • Produktnavn
  • Enhedspris
  • Forsendelse
  • Mængde

Rapporter over konvertering/e-handel i Google Analytics

Dine rapporter over e-handel i Google Analytics indeholder flere elementer:

• Oversigt – fungerer som en resultattavle, der viser konverteringsrate for det overordnede salg, antal transaktioner, solgt værdi, gennemsnitlig ordreværdi og solgte produkter
  • Produktpræstation – viser, hvilke produkter der købes, mængden og værdien
  • Salgsresultater – viser salg efter enten ordre eller dato
  • Transaktioner – viser information om pris, forsendelse og mængde for hver ordre
  • Tid til køb – viser antal dage og sessioner, det tager at købe

Når du bruger rapporter til e-handel i Google Analytics får du en bedre forståelse af, hvad der driver vækst i din virksomhed, og svar på spørgsmål som:

• Hvilke produkter sælger godt?
  • Hvor godt konverteres dine produkter til salg?
  • Hvad er den gennemsnitlige ordreværdi? Hvor mange produkter pr. ordre køber kunder? Hvis tallet er lavt, kan du måske med fordel tilbyde rabatter eller gratis forsendelse.

Flere oplysninger om brug af Rapporter for e-handel i Google Analytics

Mit dem Online Word - HTML Konverter können Sie einen sauberen und ordentlichen Code für Ihre Website erstellen. Bitte lassen Sie diese Nachricht unverändert oder abonnieren Sie eine HTML-Editor-Mitgliedschaft.