Sådan opsætter du manuelle priser for forsendelse

Måder at sende med manuelle priser:

• Opret dynamiske forsendelsespriser efter mængde, værdi og vægt

• Opret vægtbaserede forsendelsespriser på produktbasis

• Angiv priser for særlige leveringsalternativer, f.eks. Standard, Dagen efter, Prioritet

• Aktivér eller deaktiver forsendelse til bestemte lande

• Tilbyd gratis forsendelse af individuelle produkter

Kom godt i gang

• Gå til din E-commerce-oversigt, og klik på Indstillinger > Forsendelse

• Aktivér "Aktivér forsendelse", vælg din vægtenhed, og tilføj de lande, du vil sende til med knappen 'tilføj land'.

• På siden med lande til forsendelse skal du konfigurere, hvordan priser beregnes for hvert land, du sender til.

• Realtid: Vi kontakter dine tilknyttede fragtfirmaer for at indhente priser. Hvis der ikke er nogen tilgængelige priser for ordren, behandles den ikke. Se vores guide til konfiguration af priser i realtid.

• Priser i realtid og manuelle priser: Vi kontakter dine tilknyttede fragtfirmaer for at indhente priser. Hvis der ikke findes tilgængelige priser fra fragtfirmaerne, bruger vi de manuelle priser, der er konfigureret for det pågældende land.

• Manuelle priser: Vi bruger dine manuelle priser til alle ordrer, der sendes til dette land.

Når du har valgt 'Manuelle priser' eller 'Priser i realtid og manuelle priser', kan du tilpasse forsendelsesmuligheder efter land baseret på værdi, vægt og mængde.

Du tilføjer manuel forsendelse for det land, du redigerer, ved at klikke på ‘Tilføj tjeneste’

Navngiv tjenesten, f.eks. med ‘Ekspresforsendelse’ eller ‘Standardforsendelse’ og husk at angive prisen for denne tjeneste. Nu vil dine kunder kunne vælge mellem forskellige forsendelsestjenester ved betaling. Klik på 'Gem', når du er færdig.

Du kan også angive priser for resten af verden under indstillinger, hvis det ikke er nødvendigt for dig at redigere hvert land for sig selv.