Sådan forbinder du Facebook Messenger med din webshop

Kom godt i gang

Nu kan du chatte med besøgende i din webshop gennem Facebook Messenger. Gør følgende for at føje appen til din butik:

1. Gå til oversigten i iZettle E-commerce, og klik på Din onlinebutik > Indstillinger
  2. Klik på 'Forbind sider'
  3. Accepter Facebooks tilladelser i det vindue, der vises
  4. Når du har accepteret disse tilladelser, bør du kunne se menupunktet Sider i rullemenuen. Vælg en side, og klik på 'Gem'
  5. Nu kan Facebook-chat for den forbundne side ses, og du kan som sælger besvare meddelelser fra din indbakke på Facebook.