Tilpasning af indkøbskurven

Indkøbskurven er en enkel integration, som du kan tilføje på alle sider på dit eksisterende website. Kurven vil være tilgængelig for shoppere og vil kunne ses på højre side af skærmen med et enkelt klik. Det hjælper kunder med at holde styr på produkter, når de shopper, hvilket igen resulterer i øget konvertering og i sidste ende sparer dig både tid og penge.

Indkøbskurven vises automatisk på dit eksisterende site alle de steder, hvor du har integreret i din butik, dine widgets eller købeknapper. Du har også mulighed for at tilføje indkøbskurven individuelt til en hvilken som helst side på dit website.

Det er nemt at tilføje kode for indkøbskurv til dit site:

1. Gå til indstillinger for Knapper og widgets fra oversigten i E-commerce
  2. Vælg 'Indkøbskurv'
  3. Opdater kurvens udseende ved at klikke på 'Farver'
  4. Foretag ændringer til kurvens funktion ved at klikke på 'Adfærd'
  5. Tilpas logo, navn og visning af butik ved at klikke på 'Indstillinger' og derefter 'Gem'
  6. Kopiér HTML-koden til højre
  7. Indsæt HTML-koden på den eller de relevante sider af sitet.
Du kan læse mere om integrerbare knapper og widgets her.

Hvordan deaktiverer jeg funktionen Indkøbskurv?

Du kan deaktivere skyderen for indkøbskurv ved at gå til Indstillinger > Betaling > Indstillinger og deaktivere indkøbskurven – husk at gemme dine ændringer.

Når du nu genererer widget'en eller knapkoden, skjules indkøbskurven.