iZettle E-commerce Wordpress plugin

iZettle E-commerce-plugin forvandler dit WordPress-site til en fuldt ud funktionel webshop. Du kan hurtigt og nemt føje ‘køb nu’-knapper og produkt-widgets til dit WordPress-site, og hvis du allerede har en onlineshop, kan du også føje hele baduljen til dit WordPress – komplet med synkroniseret lager. Og som det bedste af det hele, er der ingen indviklede processer eller kodning involveret, så du kan gå i gang med at sælge produkter online fra dit WordPress-site på minutter.

Bemærk: Hvis du allerede har installeret en tidligere version af plugin'en fra Selz, skal du gøre følgende for at få adgang til den seneste version.

Sådan bruger du iZettle E-commerce Plugin

• Installer plugin'et automatisk fra afsnittet med plugins på din administrationsoversigt i WordPress (søg efter “iZettle E-commerce”), eller installer det manuelt ved at downloade det her. Aktiver plugin'et, når det er installeret.
  • Nu bør du kunne se ikonet for iZettle i venstre navigation:
  • Klik på ‘Indstillinger’ og derefter ‘Forbind’, og gør det muligt for tilladelser på næste side at fortsætte.
  • Nu, hvor din iZettle-konto er forbundet med WordPress-plugin'et, kan du tilføje ‘køb nu’-knapper eller produkt-widgets til opslag eller sider på dit site med knapperne 'tilføj produkt' og 'tilføj butik' i WordPress-teksteditoren. Læs videre for at få flere detaljer.

Sådan tilføjer du en knap

1. Du tilføjer en knap ved at klikke på 'tilføj produkt' i din WordPress-teksteditor.
  2. Vælg de produkter, du gerne vil bruge, fra rullelisten, og klik derefter på ‘indstillinger’
  3. Klik på ‘type’ og derefter ‘knap’ for at føje en knap til dit site
  4. Nu kan du vælge, hvad knappen skal gøre, dens tekst og stil.

5. Du kan tilpasse knappens bredde eller lade den automatiske indstilling være aktiveret.
  6. Vælg dine farver, og klik på ‘tilføj kortkode'
  7. Din knap vises ikke i redigeringstilstand, så du skal vælge ‘forhåndsvisning’ eller publicere for at kunne se den.

Sådan føjer du produkt-widget til dit site

En produkt-widget er en blok, der består af dit produktbillede, beskrivelse, pris og form for opfordring som 'køb den nu.'

1. Du føjer en widget til din side ved at klikke på 'tilføj produkt' i din WordPress-teksteditor.
  2. Vælg produkterne fra rullelisten, og klik derefter på ‘indstillinger’
  3. Vælg 'widget' fra rullemenuen.
  4. Nu kan du vælge, hvad widget'en skal gøre, dens tekst og stil.
  5. Du kan tilpasse bredde eller lade den automatiske indstilling være aktiveret.
  6. Vælg dine farver, og klik på ‘tilføj kortkode'
  7. Din widget vises ikke i redigeringstilstand, så du skal vælge ‘forhåndsvisning’ eller publicere for at kunne se den.

Sådan tilføjer du din butik som indlejret

1. Du føjer din butik til din side ved at klikke på 'tilføj butik' i din teksteditor.
  2. Vælg dine farver, og klik på ‘tilføj kortkode'
  3. Din butik vises ikke i redigeringstilstand, så du skal vælge ‘forhåndsvisning’ eller publicere for at kunne se den.
  4. Bemærk: Du skal muligvis justere bredden for din side eller dit opslag i WordPress til at sikre, at dine produkter vises korrekt.

Indkøbskurv

Du kan også vælge, om indkøbskurven skal vises på alle sider af dit website eller ikke. Denne indstilling af som standard fravalgt, men kan aktiveres under indstillinger i iZettle under administration af WordPress.

Fejlfinding

Du kan også kopiere den indlejrede kode for din knap eller widget og føje den til din WordPress-side ved hjælp af denne guide.

Afbrydelse af Selz-plugin'et

Hvis du havde en version af WordPress-plugin'et fra Selz (en hvilken som helst version før oktober 2018), ville du skulle afbryde forbindelsen til Selz-plugin'et og føje det nye og forbedrede iZettle E-commerce-plugin til din WordPress-side.

Fremgangsmåde

1. Log ind på din WordPress-konto og gå til afsnittet med plugins i din oversigt
  2. Deaktiver Selz-plugin'et og sørg for at gennemgå og fjerne eventuelle tidligere indlejrede knapper og widgets, der er anvendt i din WordPress.
  3. Søg efter ‘iZettle’ i oversigten, og installer/aktiver det nye plugin. Nu er du klar til at bruge dit iZettle WordPress-plugin ved at følge fremgangsmåden i starten af artiklen.