Importér produkter fra en anden e-handelsplatform

Hvis du skifter til iZettle E-commerce fra en anden e-handelsplatform, eller hvis du blot vil bruge iZettle Go-appen, kan du importere dine produkter til iZettle. Du skal dog vide, at lager, salg og rapporter ikke synkroniseres mellem iZettle og andre e-handelsplatforme.

Vi understøtter på nuværende tidspunkt produktimport fra følgende e-handelsplatforme:

• Shopify
  • Tictail

Bemærk: Dette er en import, hvilket betyder, at produkterne importeres i deres aktuelle tilstand. Eventuelle ændringer eller opdateringer til dine produkter i Shopify eller Tictail efter importen, afspejles ikke i de importerede produkter.

Du kan foretage lige så mange importer, du har lyst til – der er ingen begrænsninger. Eventuelle ændringer til eksisterende produkter i dit produktbibliotek hos iZettle opdateres i henhold til den seneste import.

Hvilke produktattributter importeres ikke?

Shopify

Tictail

Produktnavn

Produktbeskrivelse

Pris

Varianter

Variantmuligheder

n/a

Billeder

SKU

Stregkode

n/a

Vægt

n/a

Kollektion

x

x

Leverandør

x

n/a

Produkttype

x

n/a

Tags

x

n/a

Lager

x

x

Prissammenligning

x

n/a

Bemærk: Vi redigerer produkterne automatisk, så de passer til vores format.

Sådan importerer du dine produkter

Start produktimporten ved at gå ind på din iZettle-konto på my.izettle.com. Gå til produkter, klik på Import og vælg derefter den udbyder, du vil importere fra.

Trin 1 - Opret forbindelse til din e-handelsplatform

• Log på my.izettle.com, og gå til “Produkter”.
  • Klik på "Import", og vælg din e-handelsudbyder.
  • Indtast adressen for din butik.

Hvis du importerer fra Shopify
Du bliver sendt videre til en Shopify-side, hvor du bliver bedt om at logge på og give iZettle adgang til din konto.
Når du har logget på din Shopify-konto, vil du blive ved med at være logget på iZettle. Så næste gang du vil importere produkter, er du klar fra start.
Vi kan kun importere otte billeder pr. produkt. Hvis du har flere billeder, importeres de ikke.

Hvis du importerer fra Tictail
Hvis du importerer fra Tictail, skal du logge på din Tictail-butik, gå til indstillinger og sætte den til “Offentlig”.
Vi kan kun importere otte billeder pr. produkt. Hvis du har flere billeder, importeres de ikke.

Du kan importere produkter fra både Shopify og Tictail. Du skal blot foretage to forskellige importer.

Trin 2 - Start importen af dine produkter

• Hvis du allerede har et produktbibliotek hos iZettle, bliver du spurgt, om du vil tilføje produkter og ændringer til dit nuværende produktbibliotek, eller om du helt vil udskifte det.
  • Klik på “Start import”
  • Du kan stadig bruge din konto på my.izettle.com, mens dine produkter importeres . Du får besked, når importen er afsluttet.
  • Hvis du skifter mening, kan du annullere eller fortryde hele importen. Hvis du dog har foretaget manuelle ændringer til dine produkter under importen, fortrydes disse ændringer også.

Bemærk: Når dine produkter er importeret, vil de automatisk kunne ses i din iZettle E-commerce-butik. Hvis du ombestemmer dig, kan du annullere eller fortryde hele importen. Hvis du har foretaget manuelle ændringer til dine produkter under importen, fortrydes disse også.

Fejlfinding

Hvis en import mislykkes fra din Shopify-konto, skal du sikre dig, at iZettle-appen til produktimport er installeret på din Shopify-konto. Hvis du importerer fra Tictail, skal du sørge for, at din Tictail-konto er offentlig.
Hvis informationen for nogen af produkterne er i et ukendt format, prøver vi at løse det automatisk. Hvis vi ikke kan, afslutter vi importen og viser de produkter, vi ikke kunne importere.