Sælg på Wix med iZettle E-commerce

Hvis du vil føje en knap eller widget til dit Wix-site, skal du tilføje en lille smule kode ved at følge trinnene nedenfor.

Sådan gør du:

1. Log ind på my.izettle.com og gå til E-commerce > Knapper og widgets
  2. Du kan konfigurere og designe din knap eller widget ved hjælp af editoren. Læs mere om hvordan du skal gøre her.
  3. Når du har tilpasset din knap eller widget, skal du kopiere koden fra højre side af panelet

Indstillinger for Wix

1. Herefter skal du sørge for, at du er logget ind på dit Wix-site, og at du er i 'Redigeringstilstand'.
  2. I menuen til venstre klikker du på Tilføj (symbolet +), derefter Mere > HTML-iframe. Der vises et felt, hvor du kan indsætte din kode, når du klikker på ‘Indsæt kode’.

Når du har tilføjet HTML-koden, vises din widget, og du vil kunne trække i kanterne af feltet for at tilpasse størrelsen på den. Hvis du viser købsprocessen i et overlay, skal du tage hensyn til størrelsen på overlay-vinduet, når du tilpasser størrelsen på din widget.

3. Publicer din side, og så er du færdig!