Ikke-understøttede browsere

For at sikre en god oplevelse med iZettle og undgå tekniske problemer, bør du altid bruge en opdateret og understøttet browser.

Hvis du ser en meddelelse om en "ikke-understøttet browser" på iZettle.com, er det, fordi du bruger en forældet browser, der forhindrer iZettles website i at gøre sit arbejde.

Hvilke browsere understøttes?

iZettle understøtter de to nyeste, større versioner af de mest almindelige browsere, som er:

Bemærk: Vi understøtter ingen versioner af Internet Explorer

Hvorfor understøttes min browser ikke?

Det er vores ansvar at sikre og beskytte dig, dine kunder og din virksomhed, og mange browsere af ældre dato har sikkerhedsproblemer.

Vi bestræber os også på at give dig en problemfri, pålidelig brugeroplevelse, og gamle browsere tillader os ikke at give dig det bedste, vi kan tilbyde. Hvis du bruger en gammel browser, kan du ikke få optimalt udbytte af alle iZettles egenskaber og funktioner. En moderne browser giver din virksomhed mange fordele.

Hvordan opgraderer eller installerer du en ny browser?

Følg instruktionerne for hver af de understøttede browsere på deres respektive websites:

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan opgradere eller installere en anden browser?

Hvis du ikke kan opgradere din browser eller installere en ny, er du muligvis nødt til at kontakte en anden bruger med administratorrettigheder til din computer og bede vedkommende om at udføre opgraderingen/installationen.

Du kan også prøve at løse problemet ved hjælp af browseren på din tablet eller telefon.

Og hvis alt andet glipper, kan du muligvis fortsætte med at bruge websitet med en gammel browser, der ikke understøttes, men nogle dele vil ikke fungere, og du får generelt ikke den bedste oplevelse. iZettle kan desværre ikke tilbyde support til løsning af problemer, der opstår i ikke-understøttede browsere.