Hvad er PSD2?

Du skal vide følgende

Regler og bestemmelser kan være forvirrende, så derfor har vi skrevet denne artikel for på en enkel måde at hjælpe dig med at forstå, hvordan PSD2 (Second Payment Services Directive) måske kan påvirke dine daglige forretningsaktiviteter.

EU's reviderede direktiv om betalingstjenester er allerede trådt i kraft, hvilket betyder, at kortindehavere en gang i mellem bliver bedt om at indtaste deres PIN-kode – selv når de køber kontaktløst for et meget begrænset beløb. Denne ‘stærke kundeautentificering’ (SCA) er et krav under PSD2 med målet om at bekæmpe svindel.

Sådan påvirker det din daglige drift, når du bruger Zettle

Betalinger med din kortlæser fra Zettle

En gang i mellem bliver en kunde muligvis bedt om at verificere en kontaktløs transaktion – også selvom beløbet er lavt. Her skal du blot følge instruktionerne i Zettle-appen eller på kortlæserens display.

Godt at vide:
Hvis en kontaktløs transaktion for et lavt beløb alligevel bliver afvist, skal du prøve at gennemføre betalingen igen med chip og PIN-kode. Du skal som altid sørge for at have den seneste version af appen installeret.

Betalinger med Zettle E-commerce

Du skal ikke foretage dig noget, hvis du bruger Zettle E-commerce – vi har dækket dig ind med opdaterede autentificeringsmetoder som 3D Secure.

PSD2 på 60 sekunder:

• PSD2 trådte i kraft den 14. september 2019
  • Visse transaktioner kan kræve en tofaktor-godkendelse – som at din kunde skal indtaste PIN-kode til kontaktløse betalinger eller bekræfte onlinetransaktioner ved hjælp af 3D Secure