Kortinlukijoista

Artikkelin sisältö:
iZettle Reader
Lite -kortinlukija
Pro Contactless -kortinlukija
Pro -kortinlukija
Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit
Tärkeää tietoa laitteen käytöstä
Kunnossapito ja käsittely

iZettle Reader

Tutustu tyylikkääseen, muotoilustaan palkittuun kortinlukijaamme, iZettle Readeriin!

• Liitetään Bluetooth-yhteyden kautta.

• Maksun voi suorittaa joko sirukortilla, magneettinauhakortilla, lähimaksukortilla tai NFC-tekniikkaa tukevilla puhelimilla – mukaan lukien Apple Pay ja Samsung Pay.

• Asiakas vahvistaa maksutapahtuman PIN-koodillaan tai allekirjoituksellaan.

• Alle (25 €) suuruiset, lähimaksukorteilla tehdyt maksusuoritukset vahvistuvat sekunneissa.

• Ladataan USB-kaapelilla tai latausasemalla (myydään erikseen). Latausaika: noin 1-2 tuntia.

• Yhdellä akun latauksella voi suorittaa noin 100 maksutapahtumaa tai pitää laitteen käynnissä 8 tuntia.

Hanki iZettle Reader

Lite -kortinlukija

Kompakti kortinlukija, joka sopii hyvin pienyritykselle. Liitetään kuulokeliitännällä.

• Liitetään kaapelilla. Kaapelin toinen pää liitetään älypuhelimen tai tabletin kuulokeliitäntään ja toinen pää kortinlukijaan.

• Asiakas vahvistaa maksutapahtuman PIN-koodillaan.

• Voit vastaanottaa maksuja sekä siru- että magneettijuovakorteilla.

• Laite sammuu automaattisesti virran säästämiseksi.

• Ladataan USB-kaapelilla. Latausaika on noin 30 minuuttia.

• Akku kestää noin 200 maksutapahtumaa.

Jos käytät jotakin muuta kuin lukijan mukana toimitettua audiokaapelia, varmista, että se on 4 napainen ja enintään 0,5 m pitkä.

Pro Contactless ‑kortinlukija

Täysin mobiili kortinlukija, jolla voit vastaanottaa sirukortilla, magneettinauhakortilla, lähimaksukortilla tai NFC-tekniikkaa tukevalla puhelimella tehtyjä maksuja.

• Liitetään Bluetoothilla.

• Maksun voi suorittaa joko sirukortilla, magneettinauhakortilla, lähimaksukortilla tai NFC-tekniikkaa tukevalla puhelimella.

• Asiakas vahvistaa maksutapahtuman joko PIN-koodillaan tai allekirjoituksellaan. Jos maksu suoritetaan kortilla, jossa on lähimaksuominaisuus, ja jos maksun summa on alle 25 €, se hyväksytään muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun laitteen neljä merkkivaloa ovat syttyneet.

• Käytettäessä lähimaksua korttia on pidettävä kortinlukijan päällä, kunnes neljä merkkivaloa syttyvät.

• Kun lukijaa ei käytetä, se siirtyy automaattisesti lepotilaan akkuvirran säästämiseksi.

• Yhdellä akun latauksella voi suorittaa noin 100 maksutapahtumaa tai pitää laitteen käynnissä lepotilassa viiden päivän ajan.

• Ladataan USB-kaapelilla. Latausaika on noin 1,5 tuntia.

• Kortinlukijan ja älypuhelimen tai tabletin on oltava enintään 10 metrin etäisyydellä toisistaan, jotta niiden välinen yhteys ei katkea.

Kun vastaanotat lähimaksun, korttia tulee pitää kortinlukijan päällä, kunnes neljä merkkivaloa palavat.

Pro -kortinlukija

Tyylikäs ja täysin mobiili kortinlukija, joka sopii erityisesti paljon liikkeessä oleville yrityksille.

• Liitetään Bluetoothilla.

• Asiakas vahvistaa maksutapahtuman PIN-koodillaan.

• Voit vastaanottaa maksuja sekä siru- että magneettijuovakorteilla.

• Kun lukijaa ei käytetä, se siirtyy automaattisesti lepotilaan akun säästämiseksi.

• Ladataan USB-kaapelilla. Latausaika on noin 1,5 tuntia.

• Akku kestää noin 300 perättäistä maksutapahtumaa tai kahden (2) tunnin tauotonta käyttöä.

• Kortinlukijan ja älypuhelimen tai tabletin on oltava enintään 10 metrin etäisyydellä toisistaan, jotta niiden välinen yhteys ei katkea.

Kortinlukijan virta sammutetaan tai kytketään päälle painamalla laitteen vasemmalla sivulla olevaa pientä, mustaa virtapainiketta.

Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

iZettle Readeria voi käyttää usean eri laitteen kanssa, jossa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. iZettle Reader on ensin liitettävä laitteeseesi Bluetooth-yhteyden kautta, ennen kuin voit ottaa sen käyttöön. Tarkista täältä tuetut laitteet, sekä varmista, että sinulla on viimeisin päivitetty versio älypuhelimesi tai tablettisi käyttöjärjestelmästä.

Tärkeää tietoa laitteen käytöstä

iZettle toimittaa kortinlukijan vain käyttäjän tai tämän omistaman yrityksen käyttöön, ja käyttäjä sitoutuu olemaan myymättä tuotetta edelleen millään tavalla. Käyttäjä ei saa käyttää tuotetta mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin suorittaakseen maksutapahtumia asentamansa iZettle-mobiilisovelluksen avulla. Käyttäjällä ei ole oikeutta muuttaa tuotteeseen liittyvää ohjelmistoa tai laitetta muuten, kuin pakottavissa oikeussäännöksissä sallittuun rajaan saakka.

Kunnossapito ja käsittely

Säilytä kortinlukijaa viileässä ja kuivassa paikassa (mieluiten +22 °C:ssa). Puhdista laitteen ulkopinta pehmeällä ja kostealla liinalla. Älä suihkuta mitään nestettä suoraan laitteeseen ja pyri välttämään kosteuden pääsemistä laitteessa oleviin aukkoihin. Älä käytä liuotinaineita. Varmista, ettei laitteen sisään pääse mitään siinä olevien aukkojen, kuten korttipaikkojen, kautta. Älä altista laitetta iskuille tai käsittele sitä varomattomasti.