Kortinlukijoista

Artikkelin sisältö:
iZettle Reader 2

iZettle Reader
Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit
Tärkeää tietoa laitteen käytöstä
Kunnossapito ja käsittely

iZettle Reader 2

• Kortinlukija yhdistetään mobiililaitteeseen vähän virtaa kuluttavalla Bluetooth-yhteydellä.
  • Voit vastaanottaa PIN-koodillisia sirumaksuja sekä lähi- ja mobiilimaksuja, kuten Apple Pay, Google Pay and Samsung Pay.
  • PIN-koodilliset sirumaksut tai yli 25 euron lähimaksut hyväksytään asiakkaan PIN-koodilla tai allekirjoituksella.
  • Nopea, vakaa ja helppokäyttöinen – enintään 25 euron lähimaksut onnistuvat sekunneissa.
  • Kortinlukija ladataan USB-kaapelin kautta (latausaika 1–2 tuntia) ja se on yhteensopiva iZettle Dock 2:n kanssa.
  • Akun kesto on 8 tuntia (100 maksutapahtumaa).
Hanki iZettle Reader

iZettle Reader

• Liitetään Bluetooth-yhteyden kautta.

• Maksun voi suorittaa joko sirukortilla, magneettinauhakortilla, lähimaksukortilla tai NFC-tekniikkaa tukevilla puhelimilla – mukaan lukien Apple Pay ja Samsung Pay.

• Asiakas vahvistaa maksutapahtuman PIN-koodillaan tai allekirjoituksellaan.

• Alle (25 €) suuruiset, lähimaksukorteilla tehdyt maksusuoritukset vahvistuvat sekunneissa.

• Ladataan USB-kaapelilla tai latausasemalla (myydään erikseen). Latausaika: noin 1-2 tuntia.

• Yhdellä akun latauksella voi suorittaa noin 100 maksutapahtumaa tai pitää laitteen käynnissä 8 tuntia.

Tervetuloa  uudella tapaa

Nyt iZettle Reader ja iZettle Reader 2 tervehtivät asiakastasi uudella ystävällisellä tervetulotoivotuksella!

Kun iZettle Reader tai iZettle Reader 2 on päällä ja yhdistettynä älypuhelimeesi tai tablettiisi, asiakas näkee lukijan ruudulla tervetuloviestin.
Kun asiakas on valmis maksamaan ostoksensa kortilla, lukijassa näkyy maksettava summa sekä pyyntö napauttaa tai syöttää korttti.
Kun maksu on valmis, tervetuloviesti ilmestyy taas ruudulle seuraavaa asiakasta varten.

Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

iZettle Readeria voi käyttää usean eri laitteen kanssa, jossa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. iZettle Reader on ensin liitettävä laitteeseesi Bluetooth-yhteyden kautta, ennen kuin voit ottaa sen käyttöön. Tarkista täältä tuetut laitteet, sekä varmista, että sinulla on viimeisin päivitetty versio älypuhelimesi tai tablettisi käyttöjärjestelmästä.

Tärkeää tietoa laitteen käytöstä

iZettle toimittaa kortinlukijan vain käyttäjän tai tämän omistaman yrityksen käyttöön, ja käyttäjä sitoutuu olemaan myymättä tuotetta edelleen millään tavalla. Käyttäjä ei saa käyttää tuotetta mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin suorittaakseen maksutapahtumia asentamansa iZettle-mobiilisovelluksen avulla. Käyttäjällä ei ole oikeutta muuttaa tuotteeseen liittyvää ohjelmistoa tai laitetta muuten, kuin pakottavissa oikeussäännöksissä sallittuun rajaan saakka.

Kunnossapito ja käsittely

Säilytä kortinlukijaa viileässä ja kuivassa paikassa (mieluiten +22 °C:ssa). Puhdista laitteen ulkopinta pehmeällä ja kostealla liinalla. Älä suihkuta mitään nestettä suoraan laitteeseen ja pyri välttämään kosteuden pääsemistä laitteessa oleviin aukkoihin. Älä käytä liuotinaineita. Varmista, ettei laitteen sisään pääse mitään siinä olevien aukkojen, kuten korttipaikkojen, kautta. Älä altista laitetta iskuille tai käsittele sitä varomattomasti.