Tietoja iZettlestä

Tarjoamamme helppokäyttöiset maksu- ja analytiikkatyökalut mahdollistavat sen, että pienyritykset voivat painia samassa sarjassa isojen tekijöiden kanssa. Olemme auttaneet käyttäjiämme kasvattamaan yritystoimintaansa joka vuosi jopa kolminkertaisesti eurooppalaiseen keskiarvoon nähden.

iZettle Readerin avulla kuka tahansa voi vastaanottaa korttimaksuja missä ja milloin vain. Intuitiivinen kassajärjestelmämme yksinkertaistaa maksujen käsittelyä, myynnin seurantaa ja tuotteiden hallintaa.

Palveluun ei liity sitovia sopimuksia eikä kuukausittaisia maksuja, joten voit aloittaa iZettlen käytön täysin ilman aloituskustannuksia. Tarjoamme käyttöösi tehokkaat työkalut yritystoiminnan aloittamiseen, pyörittämiseen ja kasvattamiseen.

Hanki iZettle

Yhteensopivuus

Ilmainen iZettle-sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa.

iZettle Reader toimii vähintään iOS 9- tai Android  4.1 ‑käyttöjärjestelmällä varustettujen laitteiden kanssa. Käyttö edellyttää Bluetooth-yhteyttä. Lue lisätietoja yhteensopivuusoppaastamme.

Internet-yhteys ja datan käyttö

iZettlen käyttö edellyttää yhteyttä 3G-, 4G- tai WiFi-verkkoon. Nämä verkot ovat huomattavasti nopeampia kuin perinteisissä korttimaksupäätteissä käytettävä 2G-verkko. Maksujen vastaanottaminen iZettle-sovelluksella kuluttaa vain noin muutaman kilotavun verran dataa. Suosittelemme kuitenkin, että olet yhteydessä luotettavalla yhteydellä varustettuun vakaaseen verkkoon, kun otat vastaan korttimaksuja iZettleä.