Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit

iZettle Reader

iZettle Reader on suunniteltu toimimaan kaikkien Bluetooth- ja Internet-yhteydellä varustettujen älypuhelimien ja tablettien kanssa, joissa on Apple iOS 9 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi tai Android 4.4 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi.

Hanki iZettle Reader

Entä jos älypuhelimeni tai tablettini ei ole yhteensopiva iZettle Readerin kanssa?
Siinä poikkeuksellisessa tapauksessa, että ostamasi iZettle Reader ei ole yhteensopiva iOS- tai Android-laitteesi kanssa, palautamme kortinlukijasta maksamasi summan jopa 30 päivän kuluttua kaupoista. Lisätietoa kortinlukijan palauttamisesta ja palautusohjeet ovat saatavilla täältä.

Pro Contactless- / Pro-kortinlukija

Pro Contactless- / Pro-kortinlukijan pitäisi toimia useimpien Bluetooth- ja Internet-yhteydellä varustettujen älypuhelimien ja tablettien kanssa, joissa on Apple iOS 9 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi tai Android 4.4 ‑käyttöjärjestelmä tai sitä uudempi.

Lite-kortinlukija

Tästä luettelosta näet testaamamme iOS- ja Android-laitteet, jotka ovat yhteensopivia Lite-kortinlukijamme kanssa. Jos laitettasi ja käyttöjärjestelmäversiotasi ei ole mainittu luettelossa, emme voi taata yhteensopivuutta.

iZettle-sovelluksen lataaminen ja palvelumme käyttö edellyttää Apple iOS 9 ‑käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa tai Android 4.4 ‑käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa.