Kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla

Kortinlukijan yhdistäminen – iZettle Reader ja Reader 2

Yhdistä iZettle-kortinlukija älypuhelimeesi tai tablettiisi avaamalla iZettle Go ‑sovellus ja siirtymällä kohtaan Asetukset > Kortinlukijat.

Etene sitten ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Lue lisää:
Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit
Näin vastaanotat maksun
Kortinlukijan vianmääritys

Kortinlukijan yhdistäminen – vanhat mallit

Yhdistä vanha iZettle-kortinlukija (kuten Pro Contactless tai Pro) älypuhelimeesi tai tablettiisi avaamalla iZettle Go ‑sovellus ja siirtymällä kohtaan Asetukset > Kortinlukijat.

Etene sitten ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Hyvä tietää:
Yhdistämiseen tarvitaan kortinlukijan numero, joka on yhtä kuin kortinlukijan sarjanumeron kolme viimeistä numeroa. Sarjanumero sijaitsee kortinlukijan takaosassa.

Lue lisää:
Yhteensopivat älypuhelimet ja tabletit
Näin vastaanotat maksun
Kortinlukijan vianmääritys