Kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla

Kappaleen sisältö:
iZettle Readerin yhdistäminen Bluetoothilla
Pro Contactless ‑kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla
Pro ‑kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla​
Ongelmia kortinlukijan yhdistämisessä

iZettle Readerin yhdistäminen Bluetoothilla

1. Yhdistäminen sovelluksessa
Yhdistääksesi kortinlukijasi älypuhelimeesi tai tablettiisi, avaa iZettle-sovellus ja napauta “Asetukset” > “Kortinlukijat” > “Liitä kortinlukija”. Tämän jälkeen seuraa näytölle tulevia ohjeita.

Pro Contactless ‑kortinlukijan ydistäminen Bluetoothilla

1. Aktivoi Bluetooth Pro Contactless -kortinukijassa

Kun käynnistät kortinlukijan ensimmäisen kerran, se siirtyy automaattisesti laiteparin muodostustilaan. Muussa tapauksessa toimi seuraavasti:

– Paina Bluetooth-painiketta pitkään, kunnes näet Bluetooth-laiteparin muodostustilan merkin näytöllä.

2. Aktivoi Bluetooth älypuhelimessasi tai tabletissasi

– Avaa "Asetukset" älypuhelimestasi tai tabletistasi.

– Ota Bluetooth-toiminto käyttöön.

– Odota, kunnes näet tekstin "iZettle ###" näytöllä, ja muodosta yhteys sitten napauttamalla tekstiä.

(Kolme ruutua (###) vastaa kortinlukijan sarjanumeron kolmea viimeistä numeroa, jotka löytyvät laitteen takapuolelta.)

3. Vahvista

Älypuhelimen tai tabletin näyölle tulee nyt kuusinumeroinen koodi. Saman koodin pitäisi näkyä myös kortinlukijassa.

– Vahvista koodi kummassakin laitteessa muodostaaksesi laiteparin.

4. Avaa sovellus

Avaa iZettle-sovellus ja odota (enintään 15 sekuntia), että laitteiden välinen yhteys muodostetaan. Kun kortinlukijan näytössä lukee "Aseta/pyyhkäise kortti", olet valmis aloittamaan laitteen käytön.

Lue lisää korttimaksujen vastaanottamisesta Pro Contactless -kortinlukijalla.

Pro ‑kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla

1. Kytke virta kortinlukijaan

- Kytke kortinlukijan virta päälle pienestä mustasta virtapainikkeesta kortinlukijan vasemmalla puolella. Kortinlukija käynnistyy 45 sekunnissa.

2. Aktivoi Bluetooth Pro -kortinukijassa

- Paina kortinlukijan ”OK”-painiketta 5 sekuntia.

- Vapauta painike, kun Bluetooth-tunnus alkaa vilkkua.

3. Aktivoi Bluetooth älypuhelimessasi tai tabletissasi

- Avaa ”Asetukset” älypuhelimestasi tai tabletistasi ja käynnistä Bluetooth.

- Odota, kunnes näyttöön ilmestyy ”iZettle ###” ja valitse  ”Liitä/Yhdistä” (### ovat sarjanumeron (S/N) kolme viimeistä numeroa, jotka löydät Pro -kortinlukijan takaosasta).

4. Vahvista yhteys Pro -kortinlukijassa

- Vahvista Bluetooth-yhteys Pro -kortinlukijassa painamalla "OK”-painiketta.

5. Vahvista yhteys älypuhelimessasi/tabletissasi

- Odota pari sekuntia ja valitse hyväksy/muodosta pari älypuhelimessasi tai tabletissasi. Tämä tulee tehdä 30 sekunnin kuluessa.

6. Avaa sovellus

- Avaa iZettle –sovellus. Kun näytössä lukee “Aseta/Pyyhkäise kortti”, voit aloittaa korttimaksujen vastaanottamisen Pro -kortinlukijalla!

Lue lisää korttimaksujen vastaanottamisesta Pro -kortinlukijalla.
Mistä tiedän, onko Pro -kortinlukija yhdistetty?
- Avaa älypuhelimesi tai taulutietokoneesi Bluetooth-asetukset. Kun Pro -kortinlukija on yhdistetty, näytöllä lukee ”iZettle ### yhdistetty”.
- Avaa iZettle –sovellus. Sekä sovelluksessa, että Pro -kortinlukijassa pitäisi lukea ”Aseta/Pyyhkäise kortti”.
- Varmista, että painat ”Yhdistä/Liitä” sekä älypuhelimessasi tai tabletissasi ja Pro -kortinlukijassa.

Ongelmia kortinlukijan yhdistämisessä

Varmista, että olet asentanut iZettle –sovelluksen uusimman version.

Kortinlukija ilmoittaa jatkuvasti ”Tervetuloa!", kun iZettle –sovellukseni on auki.

- Avaa älypuhelimesi tai tablettisi Bluetooth-asetukset ja valitse ”iZettle ###” muodostaaksesi yhteyden.

- Palaa iZettle –sovellukseen ja odota 15 sekuntia.

Älypuhelimeni tai tablettini sanoo ”iZettle on menettänyt yhteyden kortinlukijaan”.

- Avaa älypuhelimesi tai tablettisi Bluetooth-asetukset ja valitse ”iZettle ###” muodostaaksesi yhteyden.

- Avaa iZettle –sovellus ja odota 15 sekuntia.

Kortinlukijaani ei löydy älypuhelimeeni tai tablettiini Bluetoothilla liitettävien laitteiden listasta.

- Sammuta kortinlukija: Paina pientä mustaa virtapainiketta kortinlukijan vasemmalla puolella ja pidä sitä painettuna.

- Kytke virta uudelleen ja noudata näitä vaiheita avataksesi yhteyden.

Kortinlukijan Bluetooth-merkki ei lakkaa vilkkumasta.

- Sammuta kortinlukija: Paina pientä mustaa virtapainiketta kortinlukijan vasemmalla puolella ja pidä sitä painettuna.

- Kytke virta uudelleen ja noudata näitä vaiheita avataksesi yhteyden.