Kortti- ja lähimaksujen vastaanottaminen

Artikkelin sisältö:

Maksujen vastaanottaminen iZettle Readerilla
Maksujen vastaanottaminen Lite -kortinlukijalla

Maksujen vastaanottaminen Pro ‑kortinlukijalla ja Pro Contactless ‑kortinlukijalla

Asiakkaan pankkitiliote

Maksujen vastaanottaminen iZettle Reader

1. Lisää tuote
– Lisää tuote ostoskoriin tai syötä haluamasi summa.

2. Valitse "Maksa"
– Valitse sovelluksessa "Maksa".
– Valitse maksutavaksi* Kortti.
– Anna kortinlukija asiakkaalle.
– Aseta kortti lukijaan, näytä korttia lukijalle tai pyyhkäise korttia lukijassa.

Lähimaksaminen:
– Näytä korttia kortinlukijalle. Kortin on oltava enintään 5 cm:n päässä kortinlukijan näytöstä.

3. Vahvista maksutapahtuma

– Tarvittaessa asiakas syöttää PIN-koodinsa kortinlukijaan tai kirjoittaa allekirjoituksensa joko älypuhelimen tai tabletin näytölle.

– Tarkista lukijan näytöltä ja sovelluksesta, että maksu on vahvistett

4. Kuitti
– Kirjoita asiakkaasi sähköpostiosoite ja lähetä hänelle sähköinen kuitti ostoksista. Jos järjestelmääsi on kytketty tulostin, voit myös tulostaa kuitin.

Hanki iZettle Reader

Maksujen vastaanottaminen Lite -kortinlukijalla

Liitä kaapelin toinen pää älypuhelimen tai tabletin kuulokeliitäntään ja toinen pää kortinlukijaan. Käynnistä sitten sovellus. Kun latauksen merkkivalo vilkkuu vihreänä, kortinlukija on valmis käytettäväksi.

1. Lisää tuote
– Lisää tuote ostoskoriin tai syötä haluamasi summa.

2. Valitse "Maksa"

– Valitse sovelluksessa "Maksa".

– Valitse maksutavaksi* Kortti.

– Anna kortinlukija asiakkaalle.

– Aseta kortti lukijaan tai pyyhkäise korttia lukijassa.

3. Vahvista maksutapahtuma

– Asiakas syöttää PIN-koodinsa kortinlukijaan tai kirjoittaa allekirjoituksensa joko älypuhelimen tai tabletin näytölle.
Tarkista lukijan näytöltä ja sovelluksesta, että maksu on vahvistettu.

4. Kuitti

– Kirjoita asiakkaasi sähköpostiosoite ja lähetä hänelle sähköinen kuitti ostoksista. Jos järjestelmääsi on kytketty tulostin, voit myös tulostaa kuitin.

Maksujen vastaanottaminen Pro ‑kortinlukijalla ja Pro Contactless ‑kortinlukijalla

1. Lisää tuote

– Avaa sovellus laitteessasi.

– Lisää tuote ostoskoriin tai syötä haluamasi summa.

– Anna kortinlukija asiakkaalle.

2. Valitse "Maksa"

– Valitse sovelluksessa "Maksa".

– Valitse maksutavaksi* Kortti.

– Aseta kortti lukijaan tai pyyhkäise korttia lukijassa.

Lähimaksaminen:

– Näytä korttia kortinlukijalle. Kortin on oltava enintään 5 cm:n päässä kortinlukijan näytöstä.

3. Vahvista maksutapahtuma

– Asiakas syöttää PIN-koodinsa kortinlukijaan tai kirjoittaa allekirjoituksensa joko älypuhelimen tai tabletin näytössä.

4. Kuitti

– Kirjoita asiakkaasi sähköpostiosoite ja lähetä hänelle sähköinen kuitti ostoksista. Jos järjestelmääsi on kytketty tulostin, voit myös tulostaa kuitin.

Lisätietoja:

Et voi käyttää iZettleä etämaksutapahtumissa, esimerkiksi käydessäsi kauppaa puhelimitse. Lisätietoja on käyttöehdoissa, kohdassa 16.

​* Jos vastaanotat iZettlellä vain korttimaksuja, voit poistaa käteismaksut käytöstä sovelluksen maksuasetuksissa seuraavasti:

– napauta kuvaketta .

– siirry kohtaan Maksuasetukset.

– poista käytöstä Käteismaksut (liu'uta vihreä valintapainike vasemmalle, jolloin se muuttuu valkoiseksi)

Lisätietoja:
Et voi käyttää iZettleä etämaksutapahtumissa, esimerkiksi käydessäsi kauppaa puhelimitse. Lisätietoja on Käyttöehdoissa, kohdassa 16.

Asiakkaan pankkitiliote

Jos sinulla on iZettle-yksityistili*, tiliotteessa lukee vain ”iZettle”.
Jos käytät yritystiliä, tiliotteessa lukee ”iZettle* (yrityksesi nimi)”

Kortti hylätty

Miten toimin, jos kortti hylätään?

Jos maksu hylätään uudelleen, maksua ei voida toimittaa. Suosittelemme, että annat ostajan maksaa muulla tavalla ja pyydät häntä ottamaan yhteyden pankkiinsa saadakseen lisätietoja.

*Vaihtoehto rekisteröityä yksilötilikäyttäjäksi on poistettu maaliskuussa 2017. Tämä koskee vain jo rekisteröityneitä käyttäjiä.​