Käteismaksujen vastaanottaminen

Korttimaksujen lisäksi voit hyväksyä käteismaksuja iZettlellä. Tämä auttaa sinua pitämään kirjaa kaikista hyväksymistäsi maksuista, riippumatta siitä saitko maksun kortilla vai käteisellä.

Näin vastaanotat käteismaksun:

1. Anna summa

- Käynnistä sovellus älypuhelimellasi tai tabletillasi.

- Syötä summa, lyhyt kuvaus myymästäsi tuotteesta ja ota vaikka valokuva siitä.

2. Valitse “Maksa”

– Valitse sovelluksessa “Maksa”

– Valitse maksutavaksi Käteinen.

3. Saat käteistä

- Saat asiakkaalta käteistä.

4. Kuitti

- Asiakas voi kirjoittaa sähköpostiosoitteensa ja/tai puhelinnumeronsa sovellukseen saadakseen kuitin. Voit myös tulostaa kuitin, jos laitteeseesi on liitetty yhteensopiva tulostin.

Lue lisää kassalippaan yhdistämisestä täällä.

Hyvä tietää:

-   Vastaanottaessasi käteismaksun iZettlellä saat asiakkaalta käteistä ja valitset vaihtoehdon ”Käteismaksu” maksutapahtumaksi.

-   Hyväksyessäsi käteismaksun ja käsitellessäsi sen iZettlen kautta emme veloita mitään palkkioita, mutta muistathan, että pankkitilillesi ei talleteta yhtään rahaa, koska raha ei siirry tilien välillä järjestelmässämme.

- Käteismaksujen kirjaaminen edellyttää, että käteismaksut on otettu käyttöön. Voit ottaa käteismaksut käyttöön seuraavasti: avaa sovelluksen valikko > siirry kohtaan “Asetukset” > ota käyttöön käteismaksut (liu'uta valintapainike oikealle, jolloin se muuttuu vihreäksi). Tämän jälkeen voit valita myyntitapahtumassa maksutavaksi vaihtoehdon Käteinen (noudattamalla yllä vaiheessa 2 annettuja ohjeita).