Yhteensopivat laitteet ja lisätarvikkeet

Tuemme useita käteviä lisätarvikkeita, kuten telakoita, kuittitulostimia, kassalippaita ja viivakoodinlukijoita, joita voit käyttää ottaessasi maksuja vastaan Zettlellä. Tunnet itse yrityksesi parhaiten – yhdistele siis eri tuotteista juuri omiin tarpeisiisi sopiva kassaratkaisu.

Monipuoliset yhteydet

Zettle Reader 2 käyttää Bluetoothia muodostaakseen pariyhteyden älypuhelimeen tai tablettiin, ja Zettle Terminalin voi yhdistää suoraan wifi-verkkoon tai 3G-/4G-verkkoon esiasennetun SIM-kortin kautta.

Monet yhteensopivat lisätarvikkeet ovat yhdistettävissä Zettle-laitteisiin eri tavoin, kuten wifin, Bluetoothin tai USB- tai Apple Lightning ‑liitännän kautta. Jos haluat lisätä järjestelmääsi langattomia lisätarvikkeita, muista, että niiden on oltava samassa verkossa kuin Zettle-laitteidesi.

Voit yhdistää samassa verkossa olevaan tuettuun kuittitulostimeen useita älypuhelimia, tabletteja ja Zettle Terminaleja. Tulostin on yhdistettävissä myös yhteensopivaan kassalippaaseen.

Kunkin älypuhelimen, tabletin tai Zettle Terminalin voi yhdistää kahteen tulostimeen samanaikaisesti – hyödyllinen ominaisuus, jos käytät sekä kuittitulostinta että keittiötulostinta.

Hyvä tietää: Useat samanaikaiset Bluetooth-yhteydet samassa älypuhelimessa tai tabletissa voivat vaikuttaa laitteen suorituskykyyn maksuja vastaanottaessa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos olet samaan aikaan Bluetooth-yhteydessä Readeriin, kuittitulostimeen ja suoratoistomusiikkia soittavaan kaiuttimeen, maksutapahtumat voivat viedä kauemmin tai yhteydet voivat katketa helpommin.

Zettle-telakat

Haluatko latausalustan, joka toimii myös Zettle-laitteen kätevänä säilytyspaikkana kassatiskillä? Tarjoamme telakointiasemia, jotka lataavat Reader- tai Zettle Terminal ‑laitteesi ja tarjoavat asiakasystävällisen maksukokemuksen.

Laite

Yhteensopiva telakka

Zettle Reader

Zettle Dock

Zettle Reader 2

Zettle Dock 2

Zettle Terminal

Terminal Printer & Dock

Löydä yhteensopiva telakka Zettle-verkkokaupasta

Zettle-tablettiteline

Uusi Zettle-tablettiteline on suunniteltu tarjoamaan sujuva kassakokemus sinulle ja asiakkaillesi. Sitä voi kääntää ja kallistaa eri alustojen ja korkeuksien mukaan. Telineen voi jopa kiinnittää pöytätasoon siistin ja ammattimaisen vaikutelman luomiseksi.

Zettle-tablettiteline (2023)

Optimoitu seuraaville:

Apple* iPad, 8. sukupolvi (2020)

Apple iPad, 9. sukupolvi (2021)

Apple iPad Air, 4. sukupolvi (2020)

Apple iPad Air, 5. sukupolvi (2022)

Voinko käyttää muuta tablettia kuin mainittuja iPad-malleja?

Kyllä, jos tabletti on mitoiltaan riittävän lähellä iPad-malleja, joille tablettiteline on optimoitu.

Lisätietoa tablettitelineen käyttöönotosta löydät ohjeartikkelistamme

Tablettitelineet ovat myynnissä Zettle-verkkokaupassa.

Yhteensopivat kuittitulostimet

Yhteensopivista malleista löytyy sekä kassalle tarkoitettuja tavallisia tulostimia että kannettavia tulostimia, jotka on helppo ottaa mukaan. Tulostimissa käytetään myös eri teknologioita: lämpötulostimet sopivat päivittäiseen kassakäyttöön ja mustetulostimet ovat hyvä valinta kuumiin ympäristöihin, kuten keittiöihin.

Huomaa, että tietyissä tulostimissa on vain iOS-tuki. Jos sinulla on iPhone tai iPad, voit myös tulostaa kuitteja millä tahansa AirPrintiä tukevalla tulostimella.* Lue lisää AirPrintistä täällä.

Tyyppi

Merkki ja malli

Yhteystyypit

Yhteensopivuus

iOS

Android

Zettle Terminal

Kassalipas

Paikallaan pysyvä

Epson TM-M30III

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

(Wi-Fi via Wireless LAN)

Paikallaan pysyvä

Star mC-Print 3 MCP-31LB
(Zettle-kuittitulostin Plus)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Paikallaan pysyvä

Star mC-Print 2 MCP-21LB
(Zettle-kuittitulostin Standard)

LAN, Bluetooth, USB, Lightning

Paikallaan pysyvä

Star TSP143III

Lightning

x

x

Paikallaan pysyvä

Star TSP143iv

LAN

Paikallaan pysyvä

Star TSP143iv

USB-C

x

x

Liikuteltava

Epson TM-P20II

Bluetooth

x

x

Liikuteltava

Star SM-L200

Bluetooth

x

x

Muut

Star mPop

Bluetooth

x

x

Tulostimen yhdistäminen älypuhelimeen tai tablettiin

1. Yhdistä tulostin älypuhelimeesi tai tablettiisi noudattamalla tulostimen mukana tulevia ohjeita.
    Jos sinulla on Zettlen maksupääte, varmista, että sekä pöytätulostin että maksupääte on yhdistetty samaan verkkoon.
  2. Avaa Zettle-kassasovellus. Siirry kohtaan Asetukset > Lisätarvikkeet ja valitse tulostimesi. Voit tulostaa testikuitin kassasovelluksen tulostinasetuksissa varmistaaksesi, että kuittitulostin on yhdistetty oikein.

Kuittien tulostaminen Zettle Terminal Printer & Dockilla

Zettle Terminalille on saatavilla erikseen myytävä Printer & Dock, jonka voit kiinnittää laitteeseen ja jolla voit tulostaa kuitteja missä vain. Lue lisää kuittien tulostamisesta Zettle Terminalilla.

Tilaa kuittitulostin Zettle-verkkokaupasta

Yhteensopivat kassalippaat

Yhteensopivaan kuittitulostimeen voi yhdistää tuetun kassalippaan, joka avautuu automaattisesti tulostimen ohjaamana.

Merkki ja malli

Yhteystyypit
(tuetun tulostimen kautta)

Yhteensopivuus

iOS

Android

Zettle Terminal

Pieni kassalipas
APG ECD330-BLK

RJ-11

Pieni kassalipas
APG ECD330-WHT-P

RJ-11

Star mPOP

RJ-11

x

Löydä yhteensopiva kassalipas verkkokaupasta

Yhteensopivat viivakoodinlukijat

Viivakoodit ovat yksilöllisiä tuotekohtaisia tunnisteita, joita kutsutaan myös UPC- tai EAN-koodeiksi. Voit yhdistää viivakoodinlukijan suoraan älypuhelimeen tai tablettiin tai lukea koodeja laitteesi kameralla Zettle-sovelluksen kautta.

Lukemalla viivakoodit Zettlen kassasovelluksessa (lisättyäsi ensin UPC/EAN-numeron tuotteesi tietoihin) voit lyödä tuotteet kassaan nopeasti joutumatta selaamaan tuotevalikoimaa.

Merkki ja malli

Yhteystyypit

Yhteensopivuus

iOS

Android

Zettle Terminal

Socket Mobile S700

Bluetooth

x

x

Zettle Terminal
viivakoodinlukijalla

Sisäänrakennettu

x

x

Laitteet, joissa on
sisäänrakennettu kamera

Sisäänrakennettu

x

Hanki viivakoodinlukija verkkokaupastamme

Käytä älypuhelinta tai tablettia viivakoodinlukijana

Voit nopeuttaa maksamista ja päivittäisiä tehtäviä käyttämällä älypuhelimen tai tabletin kameraa viivakoodinlukijana Zettle-kassasovelluksen kautta. Zettle Terminalista on myös erikseen myytävä versio, jossa on sisäänrakennettu viivakoodinlukija.

Lue lisää viivakoodien lukemisesta laitteen kameralla tai Zettle Terminalin sisäänrakennetusta viivakoodinlukijasta.

* Apple, iPhone ja AirPrint ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa, muissa maissa ja muilla alueilla.