iZettlen käyttö useilla laitteilla

Voit käyttää iZettleä useilla laitteilla. Lataa vain sovellus kaikkiin haluamiisi laitteisiin ja kirjaudu sovellukseen samoilla tiedoilla kaikilta laitteilta.

Jos sinulla on yritystili, voit hyväksyä samanaikaisesti maksuja useilla laitteilla, mutta jos sinulla on yksityistili*, voit hyväksyä maksuja vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Hanki toinen maksupääte

* Yksityisiä iZettle-tilejä ei ole voinut rekisteröidä enää maaliskuun 2017 jälkeen. Yllä olevat yksityisiin käyttäjätileihin liittyvät tiedot koskevat siis ainoastaan jo rekisteröityneitä käyttäjiä.