Kirjanpito

Sivustolla my.izettle.com, kohdat "Raportit" ja "Maksuhistoria” antavat sinulle runsaasti hyödyllistä tietoa kirjanpitoasi varten.

Raportit

Valitsemalla vaihtoehdon "Myynnit" ja sitten "Raportit" voit viedä raportin joko Excel- tai PDF-muodossa. Raportista näet seuraavat tiedot:

• Kokonaismyynti

• Vastaanottamiesi maksujen lukumäärä

• Korttimaksujen lukumäärä verrattuna käteismaksujen lukumäärään

Valitse päivä tai kuukausi, josta haluat lisätietoja, ja lataa raportti sitten joko Excel- tai PDF-muodossa napsauttamalla vaihtoehtoa "Vie".

Maksutapahtumat

Voit viedä Exceliin luettelon maksutapahtumiasi koskevista tiedoista valitsemalla vaihtoehdon "Myynti" ja sitten "Maksuhistoria". Näet seuraavat tiedot:

• Maksutapahtuman päivämäärä ja kellonaika

• Kuittinumero

• Vastaanotettu kokonaissumma sekä maksutapahtumasta veloitettu palkkio ja nettosumma

• Tieto siitä, oliko kyseessä kortti- vai käteismaksu

• Maksukorttityyppi ja kortin viimeiset numerot

• Maksun vastaanottanut työntekijä

• Maksamiseen käytetty laite

• Kuvaus maksutapahtumasta

Valitse vain ajanjakso, jolta haluat näyttää lisätietoja. Napsauta sitten vaihtoehtoa "Vie Exceliin", niin saat täydellisen raportin kaikista kyseisen jakson maksutapahtumista. Voit käyttää tiedostoa kätevästi apuna laatiessasi kirjanpitoasi.