Kirjanpito

Sivustolla my.izettle.com, kohdat "Raportit" ja "Maksuhistoria” antavat sinulle runsaasti hyödyllistä tietoa kirjanpitoasi varten.

Raportit

Valitsemalla vaihtoehdon "Myynnit" ja sitten "Raportit" voit viedä raportin joko Excel- tai PDF-muodossa. Raportista näet seuraavat tiedot:

• Kokonaismyynti
  • Vastaanottamiesi maksujen lukumäärä
  • Korttimaksujen lukumäärä verrattuna käteismaksujen lukumäärään

Valitse päivä tai kuukausi, josta haluat lisätietoja, ja lataa raportti sitten joko Excel- tai PDF-muodossa napsauttamalla vaihtoehtoa "Vie".

Maksutapahtumat

Voit viedä Exceliin luettelon maksutapahtumiasi koskevista tiedoista valitsemalla vaihtoehdon "Myynti" ja sitten "Maksuhistoria". Näet seuraavat tiedot:

• Maksutapahtuman päivämäärä ja kellonaika
  • Kuittinumero
  • Vastaanotettu kokonaissumma sekä maksutapahtumasta veloitettu palkkio ja nettosumma
  • Tieto siitä, oliko kyseessä kortti- vai käteismaksu
  • Maksukorttityyppi ja kortin viimeiset numerot
  • Maksun vastaanottanut työntekijä
  • Maksamiseen käytetty laite
  • Kuvaus maksutapahtumasta

Valitse vain ajanjakso, jolta haluat näyttää lisätietoja. Napsauta sitten vaihtoehtoa "Vie Exceliin", niin saat täydellisen raportin kaikista kyseisen jakson maksutapahtumista. Voit käyttää tiedostoa kätevästi apuna laatiessasi kirjanpitoasi.