Hyvitykset

Hyvityksen tekeminen iZettlellä on helppoa! Voit palauttaa minkä tahansa iZettlellä vastaanottamasi maksun sovelluksessa tai osoitteessa my.izettle.com. Korttimaksut on palautettava 365 päivän kuluessa maksutapahtumasta.

* osittaiset hyvitykset ovat tällä hetkellä saatavilla sovelluksen iOS-versiolle

Artikkelin sisältö:

Osittaiset hyvitykset (vain iOS)
Hyvitykset koko ostoksesta
Tärkeää tietoa hyvityksistä

Näin teet osittaisen hyvityksen:
(Saatavilla ainoastaan sovelluksen iOS-versiolle sekä maksutapahtumille, jotka on suoritettu tuotevalikoiman tuotteista)

1. Kirjaudu sisään sovellukseen

2. Siirry valikkoon napauttamalla kuvaketta:

3. Valitse “Kuitit”

4. Valitse maksutapahtuma, josta haluat tehdä hyvityksen ja napauta “Hyvitä”

5. Valitse tuote tai tuotteet, jotka haluat hyvittää, napauta “Seuraava”

6. Jos hyvität korttimaksun, sovellus pyytää sinua syöttämään salasanasi. Muussa tapauksessa, napauta vain “Vahvista”.

Näin teet hyvityksen koko ostoksesta:
Sovelluksessa:

1. Kirjaudu sisään sovellukseen.

2. Siirry valikkoon napauttamalla kuvaketta .

3. Valitse “Kuitit”.

4. Valitse maksutapahtuma, josta haluat tehdä hyvityksen ja napauta “Hyvitä”.

5. iOS: Napauta “valitse kaikki”, jos maksutapahtuma suoritettiin hyödyntämällä tuotevalikoimaa, ja jos haluat hyvittää kaikki tuotteet tästä ostosta > napauta “Seuraava”.

6. Jos hyvität korttimaksun, sovellus pyytää sinua syöttämään salasanasi. Muussa tapauksessa, napauta vain “Vahvista”.

Sivustolla my.izettle.com
  1. Kirjaudu sisään sivustolla my.izettle.com.

2. Valitse “Myynnit” > “Maksuhistoria”.

3. Valitse maksutapahtuma, jonka haluat hyvittää (voit helpottaa hakua syöttämällä maksutapahtuman päivämäärän - tai hakea sitä kuitin numeron perusteella).

4. Klikkaa sitä maksutapahtumaa, jonka haluat hyvittää > valitse “Hyvitä”.

5. Jos hyvität korttimaksun, sinua pyydetään syöttämään salasanasi > vahvista hyvitys valitsemalla “Vahvista”.

Tärkeää tietoa hyvityksistä:

- Voit hyvittää sekä käteis- että korttimaksuja.

- Jos hyvität korttimaksun, hyvitys ei välttämättä näy heti asiakkaan pankkitilillä, vaan sen prosessoinnissa voi mennä muutama pankkipäivä, riippuen asiakkaasi pankista.

- Korttimaksun voi hyvittää 365 päivän sisällä maksutapahtumasta.

- Jos hyvität korttimaksun, rahasumma palautetaan samalle kortille, jolla tuote tai palvelu alun perin maksettiin.

- Kun hyvität korttimaksun, saat takaisin sinulta veloitetun välityspalkkion.

- Pystyäksesi hyvittämään korttimaksun summan, iZettle-tililläsi tulee olla tarpeeksi rahaa. Jotta voit hyvittää korttimaksun, iZettle-tilisi saldon on oltava vähintään sama kuin palautettava summa. Voit asettaa tilllesi vähimmäissaldon kirjautumalla sisään tililles sivustolla my.izettle.com. Valitse vain nimesi tai yrityksesi nimi valikosta, jonka jälkeen valitse ”Asetukset” ja ”Tilin asetukset”.

Näitä et voi tehdä:

- Et voi tehdä osittaista hyvitystä tuotteesta, jolle on annettu mukautettu summa.

- Et voi tällä hetkellä tehdä osittaista hyvitystä sovelluksen Android-versiolla

- Et voi hyvittää korttimaksua eri kortille, kuin sille, jolla tuote tai palvelu alun perin maksettiin.