Kortinlukijan laiteohjelmiston päivittäminen

Lataamalla kortinlukijaasi aina uusimman laiteversion voit parantaa laitteen suorituskykyä ja käyttökokemustasi.

TÄRKEÄÄ:

• Varmista, että olet ladannut kortinlukijan ja älypuhelimesi tai tablettisi.
  • Pidä älypuhelin tai tabletti kortinlukijan lähettyvillä, jotta laitteiden välinen yhteys ei katkea.

Ennen kortinlukijan laiteohjelmiston päivittämistä varmista, että iZettle Go ‑sovellus on ajan tasalla. Lataa uusin versio älypuhelimeesi tai tablettiisi seuraamalla näitä ohjeita:

1. Tarkista App Storesta tai Google Play Kaupasta, onko saatavilla päivityksiä.
  2. Jos iZettle Go ‑sovelluksesta on saatavilla uudempi versio, asenna se laitteeseesi.

Kun olet asentanut iZettle Go ‑sovelluksen uusimman version laitteeseesi, tarkista, onko laiteohjelmistoa varten saatavilla päivityksiä tai onko uusimman version lataus jo käynnissä:

1. Varmista, että kortinlukijaan on kytketty virta ja että se on yhdistetty älypuhelimeesi tai tablettiisi.
  2. Siirry iZettle Go ‑sovelluksessa kohtaan Asetukset > Kortinlukijat ja valitse sitten luettelosta oma kortinlukijasi. Näkyviin tulee tietoja kortinlukijastasi, myös lukijan nykyinen laiteohjelmistoversio.
  3. Jos laiteohjelmistosta on saatavilla uudempi versio, näet siitä ilmoituksen näytön ylälaidassa. Päivitys voidaan tehdä kahdella tavalla:
    • Automaattinen päivitys: Jos automaattinen päivitys on käynnissä, voit seurata latauksen edistymistä. Kun laiteohjelmisto on valmis asennettavaksi, saat ilmoituksen, jossa sinua kehotetaan viimeistelemään asennus. Viimeistelyvaiheessa lukija käynnistyy uudelleen ja uusin laiteohjelmisto asennetaan lukijaan noin 7 sekunnissa.
    • Manuaalinen päivitys: Jos päivitys on saatavilla mutta sitä ei ole käynnistetty, voit aloittaa laiteohjelmiston latauksen manuaalisesti painamalla vihreää Päivitä kortinlukija ‑painiketta. Noudata sitten annettuja ohjeita. Kun ohjelmisto on ladattu, kortinlukija käynnistyy uudelleen uusimman version asennuksen yhteydessä. Kortinlukijan manuaalinen päivittäminen vie kaikkiaan noin 3–5 minuuttia.

Soita meille numeroon: 075 326 77 85

Tarvitsetko vielä apua?: tuki@izettle.com