Kortinlukijan ohjelmiston päivittäminen

Käyttämällä uusinta ohjelmistoversiota voit varmistaa, että Bluetooth-yhteys ja kortinlukija toimivat vakaasti.

1. Varmista, että iZettle Reader, Pro ‑kortinlukijasta tai Pro Contactless ‑kortinlukijasta on muodostettu yhteys älypuhelimeesi tai tablettiisi.

2. Avaa sovellus

3. Siirry kohtaan "Asetukset" ja sitten "Kortinlukijat".

4. Napauta sinistä painiketta, jossa lukee "Päivitä lukija". Tämä painike tulee näkyviin vain, kun saatavilla on päivitys. Saattaa kestää muutamia sekunteja, ennen kuin painike tulee näkyviin. Päivitys kestää yleensä noin kymmenen minuuttia (Pro Contactless) tai 2-3 minuuttia (iZettle Reader).

​Sovellus ilmoittaa, kun kortinlukija on päivitetty ja kun se on jälleen käytettävissä.
Tärkeää
– Varmista, että olet ladannut kortinlukijan ja älypuhelimesi tai tablettisi, ennen kuin aloitat päivityksen.
– Pidä älypuhelin tai tabletti kortinlukijan lähettyvillä koko päivityksen ajan.