Painikkeiden asettelu

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle Pro -kassajärjestelmästä.

Voit määritää painikkeiden asettelun Backofficen kautta erikseen kullekin iPadille.

Luo painikkeen asettelu siirtymällä kohtaan "Asettelut" vasemmanpuoleisessa sivuvalikossa. Tässä kohdassa voit tarkastella kaikkia olemassa olevia painikkeiden asetteluja. Klikkaa "Luo painikkeen asettelu", ja näet seuraavanlaisen näkymän:

Tässä voit antaa asettelulle nimen (esim. väkevät alkoholit), valita sille oman värin ja painaa sitten "Tallenna".

Jos valitset uuden asettelun listasta ja vaihtoehdon "Hallitse painikkeita", näet seuraavanlaisen näkymän:

Jos haluat lisätä tuotteita asetteluun, klikkaa painiketta "Lisää tuote". Voit myös etsiä tuotetta, jonka haluat lisätä, valita tuotteen ja klikata "Lisää".

Tuote lisätään asetteluun. Tässä kohdassa voit järjestellä tuotteita napsauttamalla tuotepainikkeen vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa ja vetää ne haluamaasi järjestykseen.

Voit lisätä annosvalinnan (esim. iso tai pieni tuoppi) napsauttamalla painiketta "Lisää annosvalinta". Niitä voidaan järjestää haluttuun asetteluun napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa painiketta ja vetämällä niitä.

Päätekohtaiset asettelut:
Jos haluat luoda eri asetteluita eri päätelaitteita (esim. baaritiskin päätettä tai ravintolan päätettä) varten, siirry kohtaan "Asettelut" ja valitse "Päätekohtaiset asettelut".

Nyt voit valita päätelaitteen. Klikkaa "Käytä mukautettuja painikkeiden asetteluja" ja sitten "Luo painikkeen asettelu". Esiin tulee luettelo kaikista painikkeiden asetteluista, josta voit valita haluamasi asettelut.

Jos haluat nollata tämän takaisin oletusasetteluun, napsauta "Palauta oletusasetukset".