Työntekijöiden hallinta

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

Nyt voit hallita työntekijöiden tietoja ja käyttöoikeuksia Backofficesta käsin: napsauta vasemmanpuoleisesta valikosta kohtaa "Työntekijät" ja sitten "Hallinta". Näet seuraavanlaisen näkymän:

Luo uusi kassajärjestelmän käyttäjä klikkaamalla "Luo uusi käyttäjä", joka tuo esiin seuraavan näytön:

Anna käyttäjätunnus, jonka haluat näkyvän iPadillä, ja 1–8 merkin pituinen salasana, jota käyttäjä käyttää kirjautuessaan sisään, ja valitse tämän työtehtävät (esimies, vuoropäällikkö tai työntekijä).  Kun olet valmis, klikkaa painiketta "Tallenna". Käyttäjä voi nyt kirjautua sisään iPadillä.

Järjestelmästä voidaan valita asetukset, jotka estävät muita kuin vuoropäälliköitä ja esimiehiä suorittamasta tiettyjä toimintoja.

Nämä asetukset voidaan muuttaa intelligentpos-sovelluksen kautta. Siirry kohtaan "Asetukset" ja valitse "Käyttäjät". Näkyviin ilmestyy seuraava näyttö:

Tässä osiossa voit valita, mitä esimiehillä, vuoropäälliköillä ja työntekijöillä on valtuudet tehdä. Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, klikkaa "Tallenna" ja muutokset otetaan käyttöön tällä iPadillä.