Mitkä laitteet ovat yhteensopiva iZettle Pro-järjestelmän kanssa?

Huom. iZettle Pro ‑palveluun ei voi enää rekisteröityä uusia asiakkaita. Lue lisää siitä, miten iZettle Go voi auttaa yritystäsi, klikkaamalla tästä.

Tätä luetteloa päivitetään, kun sovelluksen kanssa yhteensopivia laitteita tulee saataville.

Tulostimet

Star Micronics TSP654 (Bluetooth tai Ethernet/LAN)
Star Micronics TSP143 (Lightning tai Ethernet/LAN)
Star Micronics SP742 (Ethernet/LAN)
Kannettava Star Micronics TM-300i -tulostin (Bluetooth)
Epson TM-T70 (Ethernet/LAN)
Epson TM-T20 (Ethernet/LAN)
PowaPOS T25 (Ethernet/LAN)

Integroidut kortinlukijat

iZettle-kortinlukija

iPadit

iPad 4. sukupolvi (ei suositella)
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3

Viivakoodinlukija

Socket Mobile 7Ci Bluetooth -viivakoodinlukija

Mitä EPOS-laitteita tarvitsen?

iZettle Pro vaatii Apple iPad Air -mallin tai sitä uudemman, jossa on Applen iOS-oletuskäyttöjärjestelmän uusin versio.

Jotta voit hyödyntää iZettle Pro -järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme myös Wi-Fi-yhteyden tai 3G-reitittimen käyttöä paikan päällä.

Tyypillinen iZettle Pro -kokoonpano koostuu seuraavista laitteista:

• iPad Air tai uudempi
  • Wi-Fi-reititin
  • lämpökuittitulostin
  • kassa, jossa on RJ11-yhteys
  • CAT5E-verkkokaapeli

Emme voi taata yhteensopivuutta muilta myyjiltä ostettujen laitteiden kanssa. Jos sinulla on valmiina laitteita, joiden yhteensopivuus arveluttaa, tai kysyttävää vaihtoehdoista, ota yhteys tukitiimiimme.

Tärkeä huomio:
Jotkut reitittimet (esim. BT Hub ja Technicolor) näyttävät varoitussivun, jos DSL-verkkoyhteys katkeaa. Verkkoyhteyden katkeamisen ei pitäisi vaikuttaa tulostimiin, mutta tämä sivu estää tulostimia toimimasta normaalisti. Joissakin tapauksissa on mahdollista poistaa tämä ominaisuus: voit kysyä tästä reitittimen valmistajalta tai palveluntarjoajalta. Muutoin näiden sivujen käytöstä poistaminen ei ole mahdollista. Suosittelemme, että hankit tällaisen reitittimen tilalle tavanomaisen reitittimen, kuten tukitiimimme suositteleman ADSL-modeemireitittimen, jonka voi hankkia heidän kauttaan. Nämä reitittimet jatkavat toimintaa, vaikka verkkoyhteys katkeaisi, ne eivät tuki paikallista liikennettä, ja niiden toimintavarmuus on huomattavasti parempi.

Vinkki:
Monet langattomat reitittimet päivittävät säännöllisesti niihin yhdistettyjen laitteiden IP-osoitteen. Välttääksesi tämän sinun on korjattava tulostimen IP-osoite reitittimen hallintapaneelissa. Älä koskaan käytä samaa Wi-Fi-verkkoa kuin asiakkaat, koska lisäliikenne ja IP-osoitteen antaminen useille laitteille voivat aiheuttaa ongelmia, jos konfiguraatiota ei suoriteta oikein. Käytä aina erillistä virtuaalilähiverkkoa. Esikonfiguraatiovaihtoehtoja koskevia ja muita tietoja voi kysyä myynti- ja tukiagenteiltamme.