Miten voin vaihtaa salasanani?

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle ravintoloille, baareille ja kahviloille -kassajärjestelmästä, joka perustuu intelligentpos teknologiaan.

Vaihda tilin salasana kirjautumalla sisään Backoffice-hallintapaneeliin intelligentpos-käyttäjätunnuksellasi ja -salasanallasi. Kun olet kirjautunut sisään, siirry omaan profiiliisi vasemmanpuoleisesta valikosta ja napsauta kohtaa "Asetukset".

Sivun oikealle puolelle ilmestyy ruutu, jossa pääset vaihtamaan salasanasi.

Täytä "Muuta salasana" - lomake ja päivitä tiedot napsauttamalla "Tallenna".