Miten voin vaihtaa salasanani?

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle Pro -kassajärjestelmästä.

Vaihda tilin salasana kirjautumalla sisään Backoffice-hallintapaneeliin iZettle Pro -käyttäjätunnuksellasi ja -salasanallasi. Kun olet kirjautunut sisään, siirry omaan profiiliisi vasemmanpuoleisesta valikosta ja napsauta kohtaa "Asetukset".

Sivun oikealle puolelle ilmestyy ruutu, jossa pääset vaihtamaan salasanasi.

Täytä "Muuta salasana"-lomake ja päivitä tiedot napsauttamalla "Tallenna".