Miten voin vaihtaa salasanani?

Huom. iZettle Pro ‑palveluun ei voi enää rekisteröityä uusia asiakkaita. Lue lisää siitä, miten iZettle Go voi auttaa yritystäsi, klikkaamalla tästä.

Vaihda tilin salasana kirjautumalla sisään Backoffice-hallintapaneeliin iZettle Pro -käyttäjätunnuksellasi ja -salasanallasi. Kun olet kirjautunut sisään, siirry omaan profiiliisi vasemmanpuoleisesta valikosta ja napsauta kohtaa "Asetukset".

Sivun oikealle puolelle ilmestyy ruutu, jossa pääset vaihtamaan salasanasi.

Täytä "Muuta salasana"-lomake ja päivitä tiedot napsauttamalla "Tallenna".