Tarjoukset

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle Pro -kassajärjestelmästä.

Tämän osion löydät kohdasta "Asetukset" > "Tarjoukset". Tällä alueella voit luoda haluamaasi arvoon tai prosenttiosuuteen perustuvia tarjouksia tuotteillesi.

Lisää uusi tarjous napauttamalla kohtaa "Luo uusi tarjous". Muokataksesi olemassa olevaa tarjousta valitse se luettelosta."

Kun avaat tarjoukset, näkyviin ilmestyy alla oleva näyttö:

Näyttönimi
Tämä on tarjouksen nimi sellaisena kuin se näkyy myyntinäkymässä.

Asiakasnimi
Tämä on valinnainen, ja voit ottaa sen käyttöön, jos haluat, että tarjous näkyy eri tavalla asiakkaan kuitissa.

Keittiönimi
Tämä on valinnainen, ja voit ottaa sen käyttöön, jos halutat, että tarjous näkyy eri tavalla keittiökuitissa.

Arvo
Määritä tässä kohtaa tarjouksen rahallinen tai prosenttiosuuteen perustuva arvo.

Painikkeen väri
Valitse tässä tarjouksen painikkeen väri.

Arvo/prosenttiosuus
Valitse, haluatko, että tarjous vähennetään tiettynä summana vai prosenttiosuutena.

Määritä tuoteryhmään
Jos tarjous koskee vain tiettyjä tuoteryhmiä, ota tämä käyttöön ja valitse haluamasi tuoteryhmät.

Määritä kanta-asiakkuuteen
Jos tarjouksen on tarkoitus koskea vain kanta-asiakkaita, valitse tämä ja lunastukseen tarvittavien pisteiden määrä.

Käytössä
Valitse tästä, onko tarjous käytössä vai ei.

Tarjouksen käyttäminen

Voit määrittää tarjoukset koskemaan yksittäisiä tuotteita tai usealle tuotteelle kerralla.

Käytä tarjousta yksittäisen tuotteen kohdalla valitsemalla myyntinäytöstä tuote tilausnäyttöön (sen viereen ilmestyy vihreä rasti). Lisää sitten tarjous valitsemalla "Toiminnot" > "Lisää tarjous".

Sovella sitä tilauksen kaikkiin tuotteisiin valitsemalla "Toiminnot" > "Lisää tarjous".