Kortinlukijan yhdistäminen Bluetoothilla

Tämä artikkeli sisältää tietoja iZettle Pro -kassajärjestelmästä.

Yhdistä iZettle Reader 2 Bluetoothilla

1. Laiteparin muodostaminen

Jotta voit muodostaa tabletistasi ja iZettle Reader 2:sta laiteparin, siirry kohtaan Asetukset > Integraatiot > iZettle-asetukset > Kortinlukijat. Seuraavaksi etene ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Yhdistä iZettle Reader (v1) Bluetoothilla

1. Kun käynnistät kortinlukijan ensimmäistä kertaa, se siirtyy automaattisesti parinmuodostustilaan.

Muutoin, paina Bluetooth-painiketta ja vapauta se, kun Bluetooth-parinmuodostuskuvake näkyy.
  2. Siirry iPad-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön. Odota, että näytössä näkyy iZettle ### ja yhdistä napauttamalla sitä. (### on kortinlukijan takana olevan sarjanumeron kolme viimeistä numeroa.)
  3. iPadin näyttöön ilmestyy kuusinumeroinen koodi. Saman koodin pitäisi näkyä kortinlukijassa. Vahvista molemmissa laitteissa parin muodostamiseksi.
  4. Avaa iZettle Pro-sovellus ja siirry kohtaan "Asetukset" > "Integraatiot" > "iZettle" > "iZettle-asetukset" ja anna iZettle-käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi.