Varastonhallinta (pilotti)

Tämä on varastonhallinnan pilottikokeilun sivu. Lisätietoja nykyisestä varastonhallinnasta saat tästä artikkelista. Jos haluat tietää, miten tuotteita lisätään varastoon, lue tuotevalikoimaa käsittelevä artikkelimme

Jos osallistut tähän pilottikokeiluun, voit hallita varastoasi klikkaamalla tätä.

iZettlen uudistuneen varastonhallinnan avulla voit

• saada kattavan kokonaiskuvan varastostasi
  • seurata tuotteita
  • päivittää varastosaldoja ja muokata SKU-numeroita suoraan varastonhallintasivulta
  • näyttää kunkin tuotteen varastoarvon reaaliajassa.

Varastontilanteen seurannan avulla voit pitää varastosaldosi ajan tasalla käytätpä kuinka montaa laitetta hyvänsä. Kun seuraat varastotuotteitasi, näet ostoskorissa ilmoituksen, kun ne alkavat olla vähissä. Näin saat hyvän tilannekuvan kaikista tuotteistasi, ja sinulle jää riittävästi aikaa täydentää varastoasi.

Varastonhallinta

Kun haluat päivittää varastosaldoja, sinun ei enää tarvitse muokata jokaista tuotetta yksitellen. Nyt voit yksikertaisesti ottaa varastotilanteen seurannan käyttöön lisäämällä valinnan ”SEURAA VARASTOTILANNETTA” ‑ruutuun. Syötä sitten tuotteiden lukumäärä ”VARASTOSSA”-kenttään ja päivitä tuotetiedot.

Pro -vinkki: Voit nopeuttaa muokkausta selaamalla ”Varastossa”-kohdassa näkyviä arvoja sarkainnäppäimellä.

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, klikkaa ”Tallenna muutokset” ‑painiketta tai paina Enter-näppäintä.

Varastotilanteen seuranta (Beta)

Sovelluksessa
  • Avaa iZettle Go -sovellus ja valitse sivupalkista ”Valikoima”.
  • Valitse vasemmasta alakulmasta ”Muuta” ja valitse sitten seurattava tuote.
  • Siirrä ”Seuraa varastotilannetta” ‑kohdassa olevaa liukusäädintä oikealle, jotta se muuttuu vihreäksi. Napauta ”Varastossa”-kenttää ja lisää oikea määrä tuotteita. Tämä kenttä on täytettävä, jos haluat seurata varastotilannetta. Kun tämä ominaisuus on käytössä, ostoskoriin tulee näkyviin numero, jos jotakin tuotetta on enää enintään kolme jäljellä.
  • Valitse ”Tallenna”. Valmista tuli!

Osoitteessa my.izettle.com

Kun haluat seurata jotakin tuotetta, klikkaa tätä ja valitse ”SEURAA VARASTOTILANNETTA” ‑ruutu kunkin tuotteen kohdalla, jonka varastotilannetta haluat seurata. Syötä tuotteiden nykyiset varastosaldot ja valitse ”Tallenna muutokset”.

Kun haluat suodattaa tuotteet seurannan mukaan, klikkaa ”Kaikki tuotteet” ‑painiketta ja valitse joko ”Tuotteet, joita seurataan”, ”Tuotteet, joita ei seurata” tai ”Vähissä”.

SKU-numerot ja viivakoodit

SKU tarkoittaa varastonimikettä eli yksilöllistä tunnistetta, jonka määrität kullekin tuotteelle varastonhallintaa varten. Jos haluat määrittää tuotteille SKU-numerot, siirry varastonhallintasivulle ja klikkaa kuinkin tuotteen vieressä olevaa SKU-kenttää.

SKU voi sisältää sekä numeroita että kirjaimia haluamassasi järjestyksessä. Esimerkiksi:

• Vihreät omenat – Ome001
  • Punaiset omenat – Ome002
  • Pink Lady ‑omenat – Ome003

Jos tuotteissasi on jo viivakoodi, voit lisätä viivakoodin suoraan SKU-kenttään.

Jotta voit käyttää tätä ominaisuutta, sinun on ensin otettava varastotilanteen seuranta käyttöön.

Varastoarvo

iZettlen varastonhallintaominaisuuden avulla voit myös laskea myymättömän varastosi arvon tuotekohtaisesti eriteltynä. Tätä varten sinun on ensin otettava varastotilanteen seuranta käyttöön. Syötä sitten kunkin tuotteen kappalehinta ja varastossa olevien tuotteiden lukumäärä. Voit tarkistaa varastoarvosi reaaliajassa osoitteesta my.izettle.com (täältä). Siirry Tuotteet-sivulle ja valitse sitten Varasto.

Hyvä tietää

iZettlen varastonhallinta ei estä sinua myymästä tuotetta iZettlellä, jos tuote löytyy hyllystäsi, vaikka sen varastosaldo näyttäisi nollaa. Tällöin varastosaldo vain muuttuu negatiiviseksi (–1).