URL-osoitteen muuttaminen

Jos haluat vaihtaa verkkokaupallesi valitsemaasi URL-osoitetta, se onnistuu helposti E‑commercen yleisnäkymästä.

Valitse ”Verkkokauppa” > ”Asetukset” > ”Verkkotunnus”.

• Tällä sivulla näet verkkokauppasi nykyisen URL-osoitteen, joka näyttää tältä:

• Klikkaa ”Muokkaa” > ”Ilmainen selz.com-verkkotunnus” ja anna haluamasi uusi verkkotunnus:

Kun olet vaihtanut URL-osoitteen, klikkaa alla olevaa ”Tallenna”-painiketta.

Miten voin testata kauppani uutta URL-osoitetta?

Kun haluat testata uutta URL-osoitettasi, avaa yksityinen (”Incognito”) selainikkuna. Muista päivittää kauppasi URL-osoite verkkosivustollesi, blogipostauksiisi tai somesivuillesi upotettuihin linkkeihin. Upotetut widgetit ja painikkeet toimivat kuten ennenkin.

Soita meille numeroon: 075 326 77 85

Tarvitsetko vielä apua?: tuki@izettle.com