Verkkokaupan piilottaminen verkkotunnuksessasi

Verkkokaupan piilottaminen verkkotunnuksessasi

Jos olet tilin omistaja, voit koska tahansa piilottaa verkkokauppasi siten, että se ei ole enää julkisesti katseltavissa. Voit jatkaa uusien tuotteiden lisäämistä ja jakaa yksittäisten tuotteiden URL-osoitteita.

  • Kirjaudu iZettle-tilillesi ja siirry E‑commercen yleisnäkymään.

  • Klikkaa ”Verkkokauppa” > ”Asetukset” ja poista ”Ota kauppa käyttöön” ‑asetus käytöstä vaihtopainikkeella. Tallenna tekemäsi muutokset.

  • Kauppasi ei ole enää käytettävissä ilmaisessa selz.com-aliverkkotunnuksessasi eikä omassa verkkotunnuksessasi.

  • Verkkosivustollesi tai blogiisi upottamasi tuotteet ovat kuitenkin edelleen ostettavissa.

  • Sinua laskutetaan edelleen tilisi voimassa olevan tilauksen mukaisesti.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä. Tukemme palvelee arkipäivisin klo 09–18.

Soita meille numeroon: 075 326 77 85