Markkinoinnin hyväksymisominaisuuden käyttäminen

Jos asiakkaat ovat kiinnostuneita brändistäsi ja haluavat saada yritykseltäsi tarjouksia ja tuotepäivityksiä, he voivat ilmoittaa haluavansa sinulta markkinointia. Ota markkinoinnin hyväksymisominaisuus käyttöön iZettle E‑commercen yleisnäkymästä seuraavasti:

Valitse "Asetukset" > "Kassa" > "Asetukset", siirry kohtaan "Markkinoinnin hyväksyminen" ja ota markkinoinnin hyväksymisominaisuus käyttöön vaihtopainikkeesta (painike muuttuu vihreäksi).

Markkinointiteksti
Käytä joko vakiotekstiä tai muokkaa siitä persoonallisempi ja klikkaa sitten "Tallenna".

Miten asiakkaani voivat hyväksyä markkinoinnin?

Asiakkaat näkevät kassalla valintaruudun, jonka avulla he voivat ilmoittaa haluavansa vastaanottaa sinulta markkinointia. Jos asiakas lisää valinnan ruutuun, hänen tietonsa tallennetaan järjestelmään ja ne löytyvät jatkossa E‑commercen yleisnäkymän Asiakkaat-välilehdeltä.

Mistä löydän asiakasluetteloni?

Valitse E‑commercen yleisnäkymän vasemmassa laidassa olevasta navigointipalkista "Asiakkaat"-välilehti. Kaikki asiakkaat sisältävässä luettelossa markkinoinnin hyväksyneiden asiakkaiden kohdalla näkyy vihreä hyväksymisteksti.

Voit myös suodattaa luetteloa ja näyttää vain markkinoinnin hyväksyneet asiakkaat valitsemalla "Hyväksyy markkinoinnin":

Viedyt asiakasluettelot ja sähköpostimarkkinointisovellukset

Markkinoinnin hyväksymisestä kertova merkki näkyy myös viedyissä asiakasluetteloissa ja sähköpostimarkkinointisovelluksissa, kuten MailChimpissä.