Teemojen avulla

Tyylikkään verkkokaupan luominen on helppoa tarjoamiemme valmiiden teemojen avulla.

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa my.izettle.com ja valitse ”Myy verkossa”.
  2. Klikkaa ”Verkkokauppasi” >”Teemakauppa”.

• Näytä teeman esikatselu siirtymällä haluamasi teeman kohdalle ja klikkaamalla ”Demo”-painiketta.

• Jos olet valmis julkaisemaan teeman, klikkaa ”Valitse”, ja jos haluat mukauttaa sitä julkaisun jälkeen, klikkaa ”Mukauta”. Kun haluat esikatsella kaikkia tuotteitasi omassa kaupassasi käyttämällä jotakin teemaa, valitse ”Esikatsele kaupassasi”.

• Kaupan rakennustyökalussa voit mukauttaa teemaa mielesi mukaan.

Kehittäjille

Jos haluat mukauttaa teemaa enemmän muokkaamalla koodia, mene verkkokauppaasi> ”Asennetut teemat” ja luo kopio teemasta, ennen kuin teet siihen muutoksia.