Ostopainikkeiden tai widgetien lisääminen olemassa olevalle sivustolle

Jos olet tyytyväinen nykyiseen verkkosivustoosi tai blogiisi, mutta haluaisit myydä muutamia tuotteita sen kautta, paras ratkaisu voi olla upottaa iZettle E‑commerce ‑tuotteesi nykyisille sivuillesi.

Painikkeen, widgetin tai jopa kokonaisen verkkokaupan lisääminen verkkosivustolle onnistuu käden käänteessä. Sinun tarvitsee vain lisätä sivustollesi pieni koodinpätkä, niin asiakkaasi voivat ostaa tuotteitasi suoraan sivuiltasi. Koodin lisäämiseksi tarvittavat vaiheet vaihtelevat sivustoalustan mukaan.

Haluatko sittenkin luoda uuden verkkokaupan? Esikatsele valmiita teemojamme, niin saat ideoita, miltä kauppasi voisi näyttää.

Jos haluat myydä tuotteitasi jollakin seuraavista alustoista lisäämällä sivustollesi iZettle-moduulin, klikkaa asianmukaista linkkiä alta.

Käytön aloittaminen

Kunhan sivustosi tai blogisi sisältää tekstiä, HTML-koodia tai lähdevälilehden, voit lisätä jonkin tarjoamistamme painikkeista tai widgeteistä yksinkertaisesti kopioimalla koodinpätkän. Jos käyttämääsi alustaa ei ole mainittu yllä, seuraa näitä ohjeita:

1. Siirry E‑commercen yleisnäkymän päävalikosta Painikkeet ja widgetit ‑välilehdelle. Painikkeiden ja widgetien editori avautuu näyttöön.
  2. Muokkaa painikkeen tai widgetin ulkoasua vasemmalla näkyvien vaihtoehtojen avulla. Voit säätää editorissa esimerkiksi painikkeen tai widgetin värejä, toimintoja ja kokoa.
  3. Valitse tuote, jota varten haluat lisätä painikkeen tai widgetin, ja määritä, haluatko käyttää ostoskoriominaisuutta.
  4. Kun olet tyytyväinen muokkaamaasi painikkeeseen tai widgetiin, kopioi oikealla näkyvä koodi.
  5. Liitä kopioitu koodi sivustollesi (tekstin tai HTML-koodin sekaan tai lähdevälilehdelle). Huom. Painike tai widget lisätään hieman eri tavoin eri sivustoilla.
  6. Valmista tuli! Hieno painike tai widget on nyt valmis asiakkaitasi varten.

Soita meille numeroon: 075 326 77 85

Tarvitsetko vielä apua?: tuki@izettle.com