Painikkeen tai widgetin lisääminen sivustolle

Painikkeen, widgetin tai jopa kokonaisen verkkokaupan lisääminen verkkosivustollesi onnistuu käden käänteessä. Sinun tarvitsee vain lisätä pieni koodinpätkä sivullesi, niin asiakkaasi voivat ostaa tuotteitasi suoraan sivustoltasi. Koodin lisäämiseksi tarvittavat vaiheet vaihtelevat alustan mukaan.

Jos käytät hosting-palvelua WordPressille, voit lisätä Selz-lisäosan klikkaamalla tätä.
Kun olet asentanut lisäosan, aktivoi se ja klikkaa sitten visuaalisessa editorissa näkyvää Selz-painiketta. Lisäosan avulla voit nyt helposti lisätä painikkeita, widgetejä tai jopa kokonaisen kaupan sivuille tai postauksiin WordPress-sivustollasi.

Huom.  Jos sinulla on ilmainen WordPress.com-sivusto, et voi noudattaa seuraavia ohjeita WordPress.com-sivuston upotettua koodia koskevien rajoitusten vuoksi.

Näin pääset alkuun

Kunhan sivustosi tai blogisi sisältää tekstiä, HTML-koodia tai lähdevälilehden, voit lisätä jonkin tarjoamistamme painikkeista tai widgeteistä yksinkertaisesti kopioimalla koodinpätkän.

1. Siirry Painikkeet ja widgetit ‑välilehdelle yleisnäkymän päävalikosta. Painikkeiden ja widgetien editori avautuu näyttöön.

2. Muokkaa painikkeen tai widgetin ulkoasua vasemmalla näkyvien vaihtoehtojen avulla. Voit säätää editorissa esimerkiksi painikkeen tai widgetin värejä, toimintaa ja kokoa.

3. Kun olet tyytyväinen muokkaamaasi painikkeeseen tai widgetiin, kopioi oikealla näkyvä koodi.

4. Liitä kopioitu koodi sivustollesi (tekstin tai HTML-koodin sekaan tai lähdevälilehdelle).

5. Valmista tuli! Hieno painike on nyt valmis asiakkaitasi varten.

Huom. Painikkeen tai widgetin lisääminen tapahtuu hieman eri tavalla eri sivustoilla. Wix- ja Squarespace-sivustoja koskevat lisävaiheet on kuvattu alla.

Myynti Wix-sivuston kautta

Jotta voit lisätä painikkeen tai widgetin Wix-sivustollesi, sinun on lisättävä sille myös pieni koodinpätkä noudattamalla seuraavia ohjeita. Kun olet mukauttanut painikettasi tai widgetiäsi, kopioi koodi oikealla olevasta paneelista ja kirjaudu sisään Wix-tilillesi.

Wix-asetukset

1. Kun olet kirjautunut Wix-sivustollesi, varmista, että se on muokkaustilassa.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta + (Lisää) -symboli ja sen jälkeen More (Enemmän) > HTML Code (HTML-koodi). Näkyviin tulee ruutu, johon voit liittää koodin, kun klikkaat Enter Code (Syötä koodi).

3. Kun olet lisännyt HTML-koodin ja div-tagit, widget tulee näkyviin ja sinun tarvitsee enää vain muokata sen koko sopivaksi vetämällä reunoista. Jos ostoprosessi tapahtuu peittokuvaikkunassa, sinun on otettava huomioon ikkunan koko säätäessäsi widgetin kokoa.
  4. Lopuksi julkaise sivu.

Myynti Squarespace-sivuston kautta

Luo aluksi Squarespace-yritystili* ja lisää iZettle-tilillesi ainakin yksi tuote. Kun olet tehnyt painikkeesta tai widgetistä haluamasi näköisen, kopioi koodi oikealla olevasta paneelista ja kirjaudu Squarespace-tilillesi.

* Huom. Squarespacen rajoitusten vuoksi sinulla on oltava yritystili, jotta voit käyttää upotuksia alla kuvatulla tavalla.

Squarespace-asetukset

• Lisää Squarespace-sivullesi Code (Koodi) -sisältöelementti. Sen avulla voit syöttää HTML-koodia suoraan sivullesi.
  • Liitä koodi ja klikkaa ”Apply" (Käytä).

Tässä vaiheessa et voi näyttää esikatselua Squarespacen upotettua koodia koskevien rajoitusten vuoksi. Voit näyttää Selz-painikkeen tai ‑widgetin yksinkertaisesti kirjautumalla ulos Squarespacesta.

Kirjaudu ulos Squarespacesta tai klikkaa Preview in safe mode (Esikatsele turvallisessa tilassa), niin näet uuden painikkeen tai widgetin Squarespace-sivustollasi.

Esimerkkipainike:

Esimerkkiwidget: