Hylätty ostoskori

Hylätyistä ostoskoreista muistuttavien sähköpostiviestien edut

• Vähemmän menetettyjä kauppoja ja enemmän myyntituloja
  • Automaattiset kehotukset viimeistellä kesken jäänyt tilaus
  • Täysin muokattavat sähköpostimallit
  • Mahdollisuus saada asiakas palaamaan tarjoamalla alennuskoodi

Muistutusviestien asetukset

• Valitse iZettle E‑commercen yleisnäkymästä "Asetukset" > "Sähköpostit".
  • Näet kaksi vaihtoehtoa: "1. viesti" ja "seuranta". Ensimmäinen viesti lähetetään asiakkaalle automaattisesti valitsemasi ajan kuluttua. Seurantaviesti on tämän jälkeen lähetettävä viimeinen viesti.

• Asettamasi muistutusviesti lähetetään kaikille asiakkaille, jotka hylkäävät ostoskorin annettuaan sähköpostiosoitteensa maksuvaiheessa. Voit milloin tahansa muuttaa viestien lähetysviivettä tai tekstiä tältä sivulta.
  • Jos haluat testata muistutusviestiä, lähetä se itsellesi klikkaamalla "Lähetä testi".