Facebook-pikseliseurannan määrittäminen

Jos haluat tietää, mitkä Facebook-mainoksistasi saavat asiakkaat konvertoitumaan iZettle-verkkokaupassasi parhaiten, voit selvittää sen konversioseurantamme avulla.

Luo Facebook-pikseli seuraavasti:

1. Siirry Facebookin mainosten hallinnassa tapahtumien hallintaan ja Facebook-pikseli-välilehdelle.
  2. Klikkaa Luo pikseli.
  3. Lisää pikselille nimi. Kullekin mainostilille voi määrittää vain yhden pikselin, joten valitse nimi, joka sopii yrityksellesi.
  4. Luomalla pikselin hyväksyt automaattisesti palvelun käyttöehdot.
  5. Klikkaa Luo.

Huom. Muistathan, että voit luoda vain yhden Facebook-pikselin kutakin mainostiliä kohti. Jos olet luonut pikselin jo aiemmin, Luo pikseli ‑painike ei ole näkyvissä.

Seuraavaksi sinun on lisättävä luomasi pikselin tunnus iZettle-asetuksiisi. Kopioi Facebook-pikselin tunnus, avaa iZettle E‑commercen yleisnäkymä ja klikkaa Asetukset > Analytiikka ja mainokset. Vieritä alaspäin kohtaan Facebook Ads.

Lisää Facebook-pikselin tunnus ja klikkaa Tallenna-painiketta. Siinä kaikki!