Toimitushintojen määrittäminen manuaalisesti

Toimitushinnat voi määrittää manuaalisesti useilla eri tavoilla:

• Määritä toimitushinnat dynaamisesti määrän, arvon ja painon mukaan.
  • Määritä toimitushinnat erikseen kunkin tuotteen painon mukaan.
  • Määritä hinnat erityisille toimitusvaihtoehdoille (esim. ”Vakio”, ”Yön yli” tai ”Priority”).
  • Määritä tietyt maat toimitusmaiksi tai poissulje tietyt maat toimitusmaista.
  • Tarjoa ilmainen toimitus yksittäisille tuotteille.

Näin pääset alkuun:

• Klikkaa E‑commercen yleisnäkymästä ”Asetukset” > ”Toimitus”.

• Klikkaa "Ota toimitus käyttöön" ‑asetus päälle, valitse painoyksikkö ja lisää haluamasi toimitusmaat klikkaamalla "Lisää maa".

• Maiden asetussivulla sinun on määritettävä kunkin toimitusmaan kohdalla, miten toimitushinnat lasketaan.

• Reaaliaikaiset hinnat: Otamme yhteyttä linkittämiisi kuljetusliikkeisiin ja pyydämme niiltä hintoja. Jos hintoja ei ole saatavilla, tilausta ei käsitellä. Katso reaaliaikaisten hintojen määrittämistä koskevat ohjeemme.

• Reaaliaikaiset ja manuaaliset hinnat: Otamme yhteyttä linkittämiisi kuljetusliikkeisiin ja pyydämme niiltä hintoja. Jos hintoja ei ole saatavilla kuljetusliikkeiltä, käytämme kyseiselle maalle manuaalisesti määrittämiäsi hintoja.

• Manuaaliset hinnat: Käytämme manuaalisesti määrittämiäsi hintoja kaikissa toimituksissa kyseiseen maahan.

Kun olet valinnut joko ”Manuaaliset hinnat”- tai ”Reaaliaikaiset ja manuaaliset hinnat” ‑vaihtoehdon, voit mukauttaa toimitusasetuksia erikseen kullekin maalle arvon, painon ja määrän mukaan.

Lisää valitsemallesi maalle manuaalinen toimitusvaihtoehto klikkaamalla "Lisää palvelu".

Nimeä palvelu (esim. "Pikatoimitus" tai "Normaali toimitus") ja merkitse sille hinta. Tämän jälkeen verkkokauppasi asiakkaat voivat valita haluamansa toimitustavan kassalla. Klikkaa lopuksi "Tallenna".

Voit halutessasi asettaa kaikkia muita maita koskevat toimitushinnat asetuspaneelista, jos hintoja ei ole tarpeen määrittää kullekin maalle erikseen.