Facebook Messengerin yhdistäminen verkkokauppaan

Näin pääset alkuun

Nyt voit viestitellä verkkokauppasi kävijöiden kanssa Facebook Messengerin kautta. Lisää sovellus kauppaasi seuraavien ohjeiden avulla

1. Valitse iZettle E‑commercen yleisnäkymästä Verkkokauppa > Asetukset.

2. Klikkaa Facebookin chat-asiakaspalvelun kohdaltaLinkitä sivut ‑painiketta.

3. Hyväksy Facebookin lupapyynnöt näkyviin tulevista ikkunoista.

4. Lupien myöntämisen jälkeen näet sivut avattavassa valikossa. Valitse haluamasi sivu ja klikkaa Tallenna.

5. Facebook-chat näkyy nyt yhdistetyllä sivulla, ja kauppiaana pystyt vastaamaan asiakkaiden viesteihin Facebook-tilisi saapuneiden viestien kautta.