iZettle E‑commercen ostoskorin mukauttaminen

Voit upottaa ostoskorin mille tahansa sivustosi sivulle. Ostoskori liukuu näkyviin näytön oikeasta laidasta vain yhdellä klikkauksella, joten asiakkaat voivat helposti tarkastaa valitsemansa tuotteet shoppaillessaan sivustollasi. Tämä tuo lisää konversioita ja säästää sinulta sekä aikaa että rahaa.

Ostoskori näytetään automaattisesti siinä osassa sivustoasi, johon olet upottanut kauppasi, widgetejä tai ostopainikkeita. Voit lisätä ostoskorin myös erikseen mille tahansa yksittäiselle sivustosi sivulle.

Näin lisäät ostoskorin sivustollesi:

1. Siirry E‑commercen yleisnäkymästä kohtaan Painikkeet ja widgetit.
  2. Valitse Ostoskori.
  3. Mukauta ostoskorin ulkoasua klikkaamalla Värit.
  4. Määritä, miten ostoskori toimii, klikkaamalla Toiminta.
  5. Valitse Asetukset ja muuta kaupan logoa, nimeä ja tuotteiden näyttötapaa. Klikkaa lopuksi Tallenna.
  6. Kopioi näytön oikeassa laidassa näkyvä HTML-koodi.
  7. Liitä HTML-koodi haluamillesi sivustosi sivuille.

Lisätietoja upotettavista painikkeista ja widgeteistä on täällä.

Miten ostoskoriominaisuus poistetaan käytöstä?

Voit poistaa näytön laidasta esiin liukuvan ostoskorin käytöstä valitsemalla Asetukset > Kassa > Asetukset ja poistamalla ostoskorin valinnan vaihtopainikkeesta. Muista tallentaa tekemäsi

Kun nyt luot widgetin tai painikkeen koodin, ostoskori ei tule näkyviin sivustollasi, vaan se on piilotettu.