iZettle E‑commercen WordPress-lisäosa

iZettlen E‑commerce-lisäosa muuttaa WordPress-sivustosi täyden palvelun verkkokaupaksi. Sen avulla lisäät WordPress-sivustollesi Osta nyt ‑painikkeita tai tuotevimpaimia helposti ja nopeasti. Jos sinulla on jo verkkokauppa, voit lisätä sen kokonaisuudessaan WordPress-sivustollesi – ajantasainen varastotilanne seuraa mukana. Mikä parasta, tämä kaikki onnistuu ilman monimutkaisia prosesseja tai koodaamista, joten pääset aloittamaan tuotteiden myymisen verkkokaupassasi WordPressin kautta muutamissa minuuteissa.

Huom: Jos sivustollesi on asennettu aiempi, Selzin tarjoama lisäosaversio, päivitä lisäosa uusimpaan versioon näiden ohjeiden avulla.

Näin käytät iZettlen E‑commerce-lisäosaa

• Asenna lisäosa automaattisesti WordPress-hallintapaneelin Lisäosat-valikosta (hae nimellä "iZettle E‑commerce") tai asenna lisäosa manuaalisesti lataamalla se tästä. Kun lisäosa on asennettu, ota se käyttöön.
  • Vasemmassa navigaatiopalkissa pitäisi nyt näkyä iZettle-kuvake:
  • Valitse Settings > Connect ja anna lisäosalle valtuutukset (Allow) seuraavalla sivulla.
  • Nyt kun iZettle-tilisi on yhdistetty WordPress-lisäosaan, voit lisätä Osta nyt ‑painikkeita tai tuotevimpaimia mihin tahansa sivustosi artikkeleihin tai sivuille. Valitse vain WordPressin tekstieditorinäkymästä Add product tai Add store. Jäljempänä on tarkemmat ohjeet.

Painikkeen lisääminen

1. Lisää painike sivullesi WordPressin tekstieditorista kohdasta Add product.
  2. Valitse haluamasi tuote pudotusvalikosta ja valitse Options.
  3. Lisää painike sivullesi valitsemalla Type-kohdan pudotusvalikosta Button.
  4. Valitse myös, mitä painikkeesta tapahtuu ja aseta painikkeelle teksti ja tyyli.
  5. Width-kohdassa voit muuttaa painikkeen leveyttä tai jättää ruksin oletusleveydelle.
  6. Valitse Colors-valikosta värit ja lopuksi Add shortcode.
  7. Painike ei näy editointinäkymässä, joten jos haluat tarkastella sitä, valitse Esikatsele tai Julkaise.

Tuotevimpaimen lisääminen sivustolle

Tuotevimpain sisältää tuotekuvan, tuotetiedot, hinnan ja toimintakehotuksen kuten Osta nyt.

1. Lisää tuotevimpain sivullesi valitsemalla tekstieditorissa Add product.
  2. Valitse tuote pudotusvalikosta ja valitse Options.
  3. Valitse pudotusvalikosta Widget.
  4. Valitse myös, mitä painikkeesta tapahtuu ja aseta painikkeelle teksti ja tyyli.
  5. Width-kohdassa voit muuttaa painikkeen leveyttä tai jättää ruksin oletusleveydelle.
  6. Valitse Colors-valikosta värit ja lopuksi Add shortcode.
  7. Vimpain ei näy editointinäkymässä, joten jos haluat tarkastella sitä, valitse Esikatsele tai Julkaise.

Upotetun kaupan lisääminen

1. Lisää kauppa sivustollesi valitsemalla tekstieditorissa Add store.
  2. Valitse värit ja lopuksi Add shortcode.
  3. Kauppa ei näy editointinäkymässä, joten jos haluat tarkastella sitä, valitse Esikatsele tai Julkaise.
  4. Huom. Saatat joutua muokkaamaan sivun tai artikkelin leveyttä WordPress-asetuksista, jotta tuotteesi näkyvät halutulla tavalla.

Ostoskori

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko ostoskori sivustosi kaikilla sivuilla. Oletuksena ostoskori on piilotettu, mutta voit muuttaa sen WordPress-hallintapaneelista iZettlen asetuksista. Laita tällöin ruksi kohtaan Shopping cart.

Vianmääritys

Vaihtoehtoisesti voit kopioida painikkeen tai vimpaimen upotuskoodin ja lisätä sen WordPress-sivullesi tämän oppaan avulla.

Selz-lisäosan poistaminen

Jos WordPress-sivustollasi on ollut käytössä aiempi, Selzin tarjoama WordPress-lisäosa (mikä tahansa versio ennen lokakuuta 2018), tämä lisäosa pitää poistaa. Asenna tilalle paranneltu iZettlen E‑commerce-lisäosa.

Vaiheet

1. Kirjaudu sisään WordPress-tilillesi ja mene hallintapaneelin Lisäosat-valikkoon.
  2. Poista Selz-lisäosa. Käy läpi koko WordPress-sivustosi ja varmista, että kaikki sivustolle upotetut painikkeet ja vimpaimet on poistettu.
  3. Etsi hakemistosta "iZettle", ja asenna / ota käyttöön uusi lisäosa. Nyt voit aloittaa iZettlen WordPress-lisäosan käytön tämän artikkelin alussa kuvatulla tavalla.