Myyminen Squarespace-sivustolla iZettle E‑commercen avulla

Jos haluat luoda verkkosivusi Squarespace-alustalle ja myydä tuotteitasi kätevästi iZettlen avulla, se onnistuu helposti. Seuraa vain alla annettuja ohjeita.

Käytön aloittaminen

Ensinnäkin sinulla on oltava Squarespace-yritystili ja iZettle-tilillesi täytyy olla määritetty ainakin yksi tuote.

Huom. Squarespacen rajoitusten vuoksi sinulla on oltava yritystili, jotta voit käyttää upotuksia alla kuvatulla tavalla.

Kopioi ensin iZettle-tuotteelle määrittämäsi painikkeen tai widgetin koodi seuraavasti: Valitse E‑commercen yleisnäkymän valikosta Painikkeet ja widgetit, määritä haluamasi painike tai widget ja kopioi sitten sitä vastaava koodi näytön oikeassa reunassa näkyvästä paneelista.

Kun olet kopioinut HTML-koodin, palaa Squarespaceen. Kun muokkaat sivun sisältöä, klikkaa pluskuvaketta (+) ja valitse Code-sisältöelementti.

Seuraavaksi voit lisätä kopioimasi HTML-koodin suoraan sivullesi.

Liitä iZettle E-commercesta kopioimasi koodi ja klikkaa Apply (Käytä).

Tässä vaiheessa et voi esikatsella iZettle-painiketta, koska Squarespacessa on upotettua koodia koskevia rajoituksia. Kirjaudu ulos Squarespacesta tai valitse Preview in safe mode (Esikatsele turvallisessa tilassa), niin näet uuden painikkeen tai widgetin Squarespace-sivustollasi.

Sinun täytyy myös lisätä loader-skriptimme Code Injection (Koodin lisäys) ‑osioon Squarespacen asetuksissa, jotta skripti ladataan globaalisti ja jotta se etsii sivulle tehtyjä muutoksia. Kuulostaako monimutkaiselta? Älä huoli, käytännössä tämä on hyvin yksinkertaista! Sinun tarvitsee vain kopioida alla oleva koodi ja lisätä se Squarespace-sivusi Header (Ylätunniste) ‑osioon kohdasta Settings (Asetukset) > Page Settings (Sivun asetukset) > Advanced (Edistyneet).

<script async src="https://embeds.selzstatic.com/1/loader.js"></script>

Esimerkkipainike:

Esimerkkiwidget: