Myyminen Wix-sivustolla iZettle E‑commercen avulla

Jotta voit lisätä painikkeen tai widgetin Wix-sivustolle, sivulle pitää lisätä pieni pätkä koodia alla olevien ohjeiden avulla.

Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sivustolle my.izettle.com ja siirry kohtaan E‑commerce > Painikkeet ja widgetit.
  2. Voit suunnitella ja muokata painikkeen tai widgetin mielesi mukaiseksi editorin avulla. Lue lisäohjeita täältä.
  1. Kun olet tyytyväinen painikkeeseen tai widgetiin, kopioi sen koodi sivun oikeasta reunasta.

Wix-asetukset

1. Seuraavaksi varmista, että olet kirjautuneena Wix-sivullesi ja olet editointinäkymässä.
  2. Valitse vasemman reunan valikosta Add ('+'-symboli) > More > HTML iframe. Valitse 'Enter Code' ja liitä koodi avautuvaan ruutuun.

Kun olet lisännyt HTML-koodin, widget tulee näkyviin ja sinun tarvitsee enää muuttaa sen koko sopivaksi vetämällä reunoista. Jos ostos tehdään peittokuvaikkunassa, sinun on otettava huomioon ikkunan koko säätäessäsi widgetin kokoa.

3. Julkaise sivu. Valmista tuli!