iPhonen tai iPadin yhdistäminen internetiin tulostimen kautta

Mikä on SteadyLAN?

SteadyLAN on uusi teknologia, jonka avulla voit ladata laitettasi ja muodostaa vakaan internetyhteyden yksinkertaisesti yhdistämällä laitteesi mC-Print-tulostimeen.

Yhdistä iPad- tai iPhone-laitteesi mC-Print-tulostimeen Lightning-kaapelilla ja kytke sitten tulostin modeemiin LAN-kaapelilla. Data siirretään modeemista laitteeseesi tulostimen kautta, ja voit unohtaa heikosta Wi‑Fi-yhteydestä johtuvat ongelmat.

Tulostimeen kytketty virtakaapeli syöttää virtaa, joten voit myös ladata iPad- tai iPhone-laitteesi Lightning-kaapelilla.

SteadyLAN on käytettävissä seuraavissa mC-Print-tulostinmalleissa: mCP21LB, mCP31L ja mCP31LB. Ne ovat myynnissä Zettlen laitteistokaupassa.

Miksi ja milloin minun pitäisi käyttää SteadyLANia?

Langallinen internetyhteys takaa vakaan yhteyden paikoissa, joissa Wi‑Fi-yhteyttä ei ole käytettävissä tai se ei toimi kunnolla. SteadyLANilla voit myös samalla ladata laitteesi.

Miten SteadyLAN-yhteys muodostetaan?

1. Seuraa Star-tulostimen mukana toimitetun käyttöoppaan ohjeita tai katso ohjeet tulostimen yhdistämiseen Star-sivustolta
  2. Siirry Zettle Go ‑sovelluksessa kohtaan Asetukset > Lisätarvikkeet > Tulostimet ja valitse sitten oma tulostimesi.
  3. Ota SteadyLAN käyttöön vaihtopainikkeesta.

Tarvittaessa päivitä tulostimen laiteohjelmisto SteadyLAN-ominaisuuden käyttöä varten seuraavasti:

1. Lataa mC-Print Utility ‑sovellus App Storesta.
  2. Avaa sovellus.
  3. Valitse tulostimesi.
  4. Siirry kohtaan Printer Settings (Tulostinasetukset) > Firmware update (Laiteohjelmiston päivitys).