Kaartlezers

iZettle Reader

- Verbindt via Bluetooth
- Accepteert chip, magneetstrip en contactloze betalingen- inclusief Apple Pay en Samsung Pay.
- Transacties worden bevestigd door pincode of handtekening van de klant.
- Transacties met contactloze kaarten en onder de (€ 30) worden binnen enkele seconden bevestigd.
- Laadt via USB-kabel of via de houder (apart verkrijgbaar).  Laadtijd: ca 1-2 uur.
- Batterijduur: tot 8 uur of 100 transacties.

Kaartlezer Lite

-    Verbind hem via een kabel met de audio aansluiting van je smartphone/tablet en met de kaartlezer.
-    De transactie wordt bevestigd door de pincode van de klant.
-    Je kunt betalingen accepteren van chipkaarten en kaarten met een magneetstrip.
-    Hij schakelt automatisch uit om de batterij te sparen.
-    Laad hem op via een micro USB-kabel. Laadtijd: ca. 30 minuten.
-    De batterijduur is ongeveer 200 transacties.
-    Wanneer je een andere audio kabel gebruikt dan die bij de lezer geleverd wordt: zorg dan dat het een 4-polige kabel is, en niet langer dan 0,5 m.

Kaartlezer Pro Contactless

- Is met je apparaat verbonden via Bluetooth.
- Je kunt chipkaarten, kaarten met een magnetische strip, contactloze kaarten en betalingen van NFC-telefoons accepteren. Lees hier meer
- De transactie is goedgekeurd door de PIN of handtekening van de klant. Als een transactie wordt gedaan met een contactloze kaart en het bedrag is onder de 25€, wordt het goedgekeurd binnen enkele seconden nadat de vier indicators zijn verlicht.
- Wanneer je een contactloze betaling accepteert moet de kaart, voor hij kan worden verwijderd, boven de kaartlezer worden gehouden tot alle vier de indicators zijn verlicht.
- Schakelt automatisch over op slaapstand wanneer niet in gebruik om de batterij te sparen.
- De batterijduur is ongeveer 100 transacties, of 5 dagen in slaapstand.
- Wordt opgeladen via USB kabel. Laadtijd: ca. 1,5u
- De kaartlezer en de smartphone/tablet kunnen tot 10 meter van elkaar verwijderd zijn zonder verbinding te verliezen.

Kaartlezer Pro

-    Verbind hem met je apparaat via Bluetooth.
-    De transactie wordt bevestigd door de pincode van de klant.
-    Je kunt betalingen accepteren van chipkaarten en kaarten met een magneetstrip.
-    Druk op de kleine, zwarte aan/uit knop aan de linkerkant van de kaartlezer om hem aan en uit te zetten
-    Gaat automatisch in slaapstand wanneer hij niet wordt gebruikt, om de batterij te sparen. Voor Android gebruikers: sluit de app volledig af zodat de kaartlezer in slaapstand gaat.
-    Laad hem op via een micro USB-kabel. Laadtijd: ca. 1,5 uur.
-    De batterijduur is ongeveer 300 transacties opeenvolgend, of 2 uur in constant gebruik.
-    De kaartlezer en de smartphone/tablet kunnen maximaal 10 meter van elkaar verwijderd zijn zonder verbinding te verliezen.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00