Over de kaartlezers

iZettle Reader 2
iZettle Reader
Een kaartlezer van een vriend lenen
Belangrijke informatie rondom gebruik
Omgang en zorg voor Reader

iZettle Reader 2

Onze nieuwe en verbeterde iZettle Reader 2

• Verbind je apparaat via energiezuinige Bluetooth
  • Accepteert pin- en contactloze betalingen, en mobiele betalingen inclusief Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay
  • Voor pinbetalingen en contactloze betalingen boven een bepaald bedrag, is er een pincode of handtekening van de klant nodig om de betaling te verwerken
  • Snel, stabiel en eenvoudig in gebruik – contactloze kaartbetalingen en transacties onder de € 25 worden binnen enkele seconden geaccepteerd
  • Opladen via USB-kabel (ongeveer 1-2 uur). Compatibel met de iZettle Dock 2. - Batterijduur van acht uur (100 transacties)

iZettle Reader

•  Verbindt met jouw smartphone/tablet via Bluetooth
  • Accepteert chip, magneetstrip (swipen) en contactloze betalingen – inclusief NFC, Apple Pay en Samsung Pay.
  • Transacties worden bevestigd door de pincode of de handtekening van de klant.
  • Snel, stabiel en makkelijk – contactloze transacties tot €25 worden voltooid binnen enkele seconden.
  • Laadt via USB-kabel of via de iZettle Dock (apart verkrijgbaar).  Laadtijd: ca 1-2 uur.
  • 8 uur batterijduur (of 100 transacties)

Bestel een kaartlezer

Een gastvrijere lezer

De iZettle Reader en iZettle Reader 2 begroeten je klanten nu op dezelfde manier als jij dat doet, met een vriendelijk nieuw welkomstbericht!

Als je iZettle Reader of iZettle Reader 2 aanstaat en verbonden is met je smartphone of tablet, zal een welkomstbericht op de reader je volgende klant begroeten.
Als de klant klaar is om hun aankoop te voltooien met gebruik van een kaart, toont de lezer het bedrag en wordt er gevraagd om de kaart in te voeren of om contactloos te betalen.
Zodra de betaling voltooid is, verschijnt het vriendelijke welkomstbericht weer voor de volgende klant.

Compatibele smartphones en tablets

De iZettle Reader kan met tal van iOS- en Android-apparaten worden gebruikt. Houd er rekening mee dat je je kaartlezer en apparaat eerst via Bluetooth dient te verbinden. Controleer hier of je apparaat compatibel is en of je de meest recente versie van je smartphone-/tabletsoftware hebt geïnstalleerd.

Belangrijke informatie m.b.t. gebruik

iZettle levert de kaartlezer voor exclusief gebruik voor jou of je bedrijf, voor zover toepasselijk, en je gaat ermee akkoord om het product niet voor doorverkoop te gebruiken. Het product mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het verwerken van betalingstransacties via de geïnstalleerde versie van de mobiele softwareapplicatie van iZettle. De software of hardware van het product mag op geen enkele wijze worden gewijzigd, met uitzondering van de gevallen die zijn toegestaan in de wet.

Zorg en onderhoud van je Reader

Bewaar je kaartlezer op kamertemperatuur op een droge plek (bij voorkeur 22° C). Gebruik een zachte, vochtige doek om de buitenkant van het apparaat schoon te maken. Sproei geen enkel soort vloeistof direct op het apparaat, en voorkom dat openingen van het apparaat in contact kunnen komen met vocht.  Gebruik geen oplosmiddelen. Zorg ervoor dat er geen voorwerpen in de openingen van je kaartlezer raken, zoals bijvoorbeeld in de kaartgleuven. Vermijd schokken of onachtzaamheid bij het gebruik van je kaartlezer.